cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
1800
Views
0
Helpful
3
Replies

MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

Hi team when im  going to deploy service graph in MSO it shows below error,

 

MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG_1 must have subnet configured for service graph SG_INFRA

 

What will be the issue for this ?

08_02_19.jpg

3 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
HASSEN201240
Beginner

hello,

I have the same problem:

"Bad Request: Provider EPG must have subnet configured for service graph"

for information about MSO: 1.2 (5) & APIC : 3.2 (9b)

did you find a solution?

thanks

View solution in original post

Hi,

Please add the subnet to the consumer epg side. other wise service graph is
not working. it is the design.

Please let me know any clarification needed.

View solution in original post

Found a Solution.

 

Hi,
 
Please add the ip subnet to the consumer EPG side. other wise service graph is not working. That fault will raise after adding the consumer EPG subnet to the Consumer EPG
 

View solution in original post

3 REPLIES 3
HASSEN201240
Beginner

hello,

I have the same problem:

"Bad Request: Provider EPG must have subnet configured for service graph"

for information about MSO: 1.2 (5) & APIC : 3.2 (9b)

did you find a solution?

thanks

View solution in original post

Hi,

Please add the subnet to the consumer epg side. other wise service graph is
not working. it is the design.

Please let me know any clarification needed.

View solution in original post

Found a Solution.

 

Hi,
 
Please add the ip subnet to the consumer EPG side. other wise service graph is not working. That fault will raise after adding the consumer EPG subnet to the Consumer EPG
 

View solution in original post