cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
412
Views
0
Helpful
3
Replies
Beginner

Smart licensing Still showing as Eval. after adding through Portal

I've gone through the process of adding these to the portal etc, and follwed the correct license boot process but licenses are still showing as EVAL. I've previously had a TAC for this and before I open the same case again, can someone please give me an idea why it's not working?

 

We aren't cuurently connected to the internet, so can't get to the portal, but that's by the by as I've already done that previously. here is the license output.

 

#sho lice summ
Smart Licensing is ENABLED

Registration:
Status: UNREGISTERED
Export-Controlled Functionality: NOT ALLOWED

License Authorization:
Status: EVAL MODE
Evaluation Period Remaining: 54 days, 4 hours, 3 minutes, 2 seconds

License Usage:
License Entitlement tag Count Status
-----------------------------------------------------------------------------
(dna_advantage-C9400) 1 EVAL MODE
(advantagek9-C9400) 2 EVAL MODE

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

HQ-FCR-CS01-NEW#sho license status
Smart Licensing is ENABLED

Utility:
Status: DISABLED

Data Privacy:
Sending Hostname: yes
Callhome hostname privacy: DISABLED
Smart Licensing hostname privacy: DISABLED
Version privacy: DISABLED

Transport:
Type: Callhome

Registration:
Status: UNREGISTERED
Export-Controlled Functionality: NOT ALLOWED

License Authorization:
Status: EVAL MODE
Evaluation Period Remaining: 54 days, 3 hours, 59 minutes, 8 seconds

Export Authorization Key:
Features Authorized:
<none>

 

 

IT SAYS NOT REGISTERED BUT AS FAR AS I'M AWARE IT IS!!!!!

 

#sho license ALL
Smart Licensing Status
======================

Smart Licensing is ENABLED

Registration:
Status: UNREGISTERED
Export-Controlled Functionality: NOT ALLOWED

License Authorization:
Status: EVAL MODE
Evaluation Period Remaining: 54 days, 3 hours, 58 minutes, 10 seconds

Export Authorization Key:
Features Authorized:
<none>

Utility:
Status: DISABLED

Data Privacy:
Sending Hostname: yes
Callhome hostname privacy: DISABLED
Smart Licensing hostname privacy: DISABLED
Version privacy: DISABLED

Transport:
Type: Callhome

License Usage
==============

(dna_advantage-C9400):
Description:
Count: 1
Version: 1.0
Status: EVAL MODE
Export status: NOT RESTRICTED

(advantagek9-C9400):
Description:
Count: 2
Version: 1.0
Status: EVAL MODE
Export status: NOT RESTRICTED

Product Information
===================
UDI: PID:C9407R,SN:XXXXXXXXXXXX

HA UDI List:
Active:PID:C9407R,SN:XXXXXXXXXXXX
Standby:PID:C9407R,SN:xxxxxxxxxxxx

Agent Version
=============
Smart Agent for Licensing: 4.5.8_rel/82
Component Versions: SA:(1_3_dev)1.0.15, SI:(dev22)1.2.1, CH:(rel5)1.0.3, PK:(dev18)1.0.3

Reservation Info
================
License reservation: DISABLED

 

Everyone's tags (1)
3 REPLIES 3
Hall of Fame Guru

Re: Smart licensing Still showing as Eval. after adding through Portal

What firmware is the appliance running on?
Highlighted
Frequent Contributor

Re: Smart licensing Still showing as Eval. after adding through Portal

The next two steps required:
1. share the output of "show call-home smart-licensing"
2. Make sure you have firewall/ports connectivity from the mgmt. IP to the right licensing server either it's on cloud or on premises.
Beginner

Re: Smart licensing Still showing as Eval. after adding through Portal

This is all working now. thanks for your help. In the end we opened a TAC. Cisco reapplied tokens etc

CreatePlease to create content