cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
244
Views
0
Helpful
3
Replies
Beginner

MRA expressway - e/c not working

Hello.
Need fresh thoughts
There is an Expressway-E / C ver 8.10.4, CUCM 11.5.1, IMP 11.5
Expressway-E / C - weighs on the external domain (-----.ru)
CUCM 11.5.1, IMP 11.5 - on the inside (-----.int)
I try to configure the MRA, write SRV records (collab-edge - internet, _cuplogin and_cisco-uds - intranet)
I have not encountered any special problems on logs, the only thing that Forbidden gives out on the link is https://expe.-----.ru:8443/Z2VzZHYucnU/fedlet
What to do, where to pick, I will be happy with any ideas.
Search for anything interesting does not.
Thank you in advance.

3 REPLIES 3
Enthusiast

Re: MRA expressway - e/c not working

dumb question time:

what is the full version of CUCM that you're running?

CUCM 11.5.1(SU???)

 

As far as I've read 11.5(1) SU3 is referenced all over the Expressway 8.10.4 release notes as the required build.

 

https://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/voice_ip_comm/expressway/release_note/Cisco-Expressway-Release-Note-X8-10-4.pdf

 

 

Beginner

Re: MRA expressway - e/c not working

11.5(1) SU2

ok, I'll try

Highlighted
Beginner

Re: MRA expressway - e/c not working

if you are running multiple domain then you have to be make sure your SRV records is correctly configured .

As you mentioned Cisco uds and cup login kindly confirm is it same like below example 

_cisco-uds._tcp.ru --- pointing to cucm.int

_cuplogin._tcp.ru--- pointing to IMP.int

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
August's Community Spotlight Awards