cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
1706
Views
5
Helpful
7
Replies
abd4d5
Beginner

ECE redirecting to error page

ECE console page is not open even when trying to open it from web server.

ULR : "https://FQDN/default"  redirected to "https://FQDN/system/web/view/platform/common/errorpage.html"  Screen Shot attached.

 

ECE , ECE web server both have DNS records.

Port 15006 is allowed on the firewall. 

Cisco service is running on ECE server.

Tried to upgrade to 11.6.ES5 but nothing changed.

 

Please advice if there is a way to bypass the webserver and connect directly to application server?

Is there any other way to confirm that the application is running normally ? 

 

 

 

 

 

 

 

7 REPLIES 7
Omar Deen
Collaborator

Are you able to access the System console? You'll want to make sure your Process and Services are running from within ECE - this is independent of the Windows ECE Service from the Services MMC.

http://FQDN/system/web/view/platform/common/login/root.jsp?partitionId=0

The web server should have a virtual folder/directories that points to local folders that contain XML files that point back to the application server. What do you see in IIS?

Thank you Omar for your reply.

 

Also I am not able to access the system console.

 

I will check the XML file on the web server and update the thread accordingly

 

Regards,

Hi,

 

Post ECE installation please restart App and Web server once . And make sure App server Cisco ECE logon user name and password is correct in services,msc .

 

Verify ECE app server Java process are running or not ( there are more than 20 Java Process should run)

 

Below is the Pa & Sa URL.

Pa 

https://IP or FQDN/system/web/view/platform/common/login/root.jsp?partitionId=1

 sa

 https://IP or FQDN/system/web/view/platform/common/login/root.jsp?partitionId=0

 

Ram.S

Try accessing the page with IP instaed of FQDN and share the result.

Ahmed Adeyemi
Participant

I have been seeing the same issue as well for the past 2 days. What I have done in my case is

- Open Services.msc

- Browse to the Cisco Service properties

- Change the log on username and password to the account that was used to install the ECE instance ( This account should preferable be a domain account that also has local admin access)

 

IN addition to this, I also went through my SQL services and changed the accounts to also use the same domain account.

 

Every time I restarted the ECE server and the issue happens again, I go in to the Cisco Service and Update the password and restart the Cisco Service again, wait about 5-10 minutes and try to login to the URL again.

Jozef Ormandik
Beginner

Do you have 2 NICs configured on your ECE server(s)?

 

If so you are probably hitting bug CSCuz75868

 

 

ayankovs
Cisco Employee

make sure Cisco Service is running under Domain Account

Create
Recognize Your Peers
Content for Community-Ad