cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
3435
Views
0
Helpful
6
Replies
Highlighted

Nexus 1000v Error Logs

Hi Team,

Please I  want to resolve the issue ASAP.


I am getting below error on Nexus 1000v and also in the nexus 5k the portchannel 41 is showing down( same related issue).


Logs:
---------
2012 Nov 22 12:08:36 NX1000v %ETHPORT-5-IF_UP: Interface Vethernet15 is up in mode access
2012 Nov 22 12:08:36 NX1000v %VIM-5-IF_DETACHED_OUT_OF_SYNC: Interface Vethernet14 is detached (out-of-sync)
2012 Nov 22 12:08:36 NX1000v %ETHPORT-5-IF_DOWN_NON_PARTICIPATING: Interface Vethernet14 is down (Non participating)
2012 Nov 22 12:08:36 NX1000v %VIM-5-IF_ATTACHED: Interface Vethernet14 is attached to Network Adapter 1 of VWSIUHK-SQL
DB01 on port 13 of module 4 with dvport id 455
2012 Nov 22 12:08:36 NX1000v %ETHPORT-5-IF_UP: Interface Vethernet14 is up in mode access
2012 Nov 22 12:08:37 NX1000v %VIM-5-IF_DETACHED_OUT_OF_SYNC: Interface Vethernet12 is detached (out-of-sync)
2012 Nov 22 12:08:37 NX1000v %ETHPORT-5-IF_DOWN_NON_PARTICIPATING: Interface Vethernet12 is down (Non participating)
2012 Nov 22 12:08:37 NX1000v %VIM-5-IF_ATTACHED: Interface Vethernet12 is attached to Network Adapter 1 of VWSIXXX-PCS
ALM1 on port 11 of module 5 with dvport id 485
2012 Nov 22 12:08:37 NX1000v %ETHPORT-5-IF_UP: Interface Vethernet12 is up in mode access
2012 Nov 22 12:08:40 NX1000v %VIM-5-IF_DETACHED_OUT_OF_SYNC: Interface Vethernet20 is detached (out-of-sync)
2012 Nov 22 12:08:40 NX1000v %ETHPORT-5-IF_DOWN_NON_PARTICIPATING: Interface Vethernet20 is down (Non participating)
2012 Nov 22 12:08:40 NX1000v %VIM-5-IF_ATTACHED: Interface Vethernet20 is attached to Network Adapter 2 of VWSIUHK-SRA
PP01 on port 12 of module 4 with dvport id 425
2012 Nov 22 12:08:40 NX1000v %ETHPORT-5-IF_UP: Interface Vethernet20 is up in mode access
NX1000v#


From Nexus 5K:
--------------------

NX5K# sh int port-channel 41
port-channel41 is down (No operational members)
vPC Status: Down, vPC number: 41 [packets forwarded via vPC peer-link]

6 REPLIES 6
Highlighted
Beginner

Hi Senthil,

Are you still facing this issue? If yes, can you please share additional information to help understand the issue?

- Which version of the Nexus 1000V are you running?

- Is the ESX host connected directly to the N5k?

- Check if the port channels are configured correctly - http://www.cisco.com/en/US/products/ps9902/prod_troubleshooting_guides_list.htmlhttp://www.cisco.com/en/US/docs/switches/datacenter/nexus1000/sw/4_2_1_s_v_2_1_1/troubleshooting/configuration/guide/n1000v_trouble_10channels.html

- Check if the port profiles are out of sync - "show port-profile sync-status[interface if-name]"

http://www.cisco.com/en/US/docs/switches/datacenter/nexus1000/sw/4_2_1_s_v_2_1_1/troubleshooting/configuration/guide/n1000v_trouble_9port_profiles.html#wp1207733

- Please paste the running config on both the N1k and the upstream switch.

Sai

Highlighted

Hi sai,

Thanks for reply.........

Right that issse has been resolved but am getting some new issue like below......

%VMS-3-CONN_CONNECT_ERR: Connection 'vwdexx-vcsem' failed to connect to the vCenter

Please let me know why we are getting this error.

Thanks...........

regards,

Sen

Highlighted

Hi Team,

Any update.....????????????

Highlighted

Hi Team,

Anybody is there................

Highlighted

Please open a TAC case and have an engineer do some live troubleshooting over the webex.

Thanks,

Syed

Highlighted

Hi!

How did you resolve the issue with deattached interfaces?

Content for Community-Ad
This widget could not be displayed.