cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1067
Views
5
Helpful
21
Replies
barweiss45
Beginner

Unable to access my reserved lab

Hello, I am trying over and over to connect over anyconnect to my sandbox lab and I'm not connecting. I am not even getting a response back for bad password or anything like that. Please advise.

 

See enclosed screenshot.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I can replicate your issue, i have asked our ENG team to look into this. Please standby.

View solution in original post

21 REPLIES 21
barweiss45
Beginner

I tried on 2 different PCs now and got the same results. I am using 4.7.04056 for anyconnect

same version Cisco AnyConnect Client and same error login failed. I Terminate the sandbox because is not possible use.

Seem to be having the same issue, password fails when trying to vpn. Creating a new sandbox instance does not appear to help. Was working fine yesterday, definitely a problem on Cisco's end. 

bigevilbeard
Cisco Employee

Which sandbox is this happening on please?

In my case was "Packaged Contact Center Enterprise 12.0"

Thanks, i am grabbing a sandbox and see if i can capture any errors.

Currently my VPN is not connecting to Unified Contact Center Express 11.6 sandbox no matter what I try

I have asked our ENG team to look into this. I can replicate your issue, Please standby.
barweiss45
Beginner

Yeah I think it may be something on Cisco's side as the hand shake seems to go through but I don't get a further response. I tried on my own company's anyconnect vpn and took a capture and saw the behavior in the set up but that was successful. Enclosed is a screen shot of the Cisco Sandbox capture.

I can replicate your issue, i have asked our ENG team to look into this. Please standby.

View solution in original post

Thanks for getting that addressed! I just got an email from Dan on the Cisco DevNet Sandbox Team. It looks like we are all set now and all good to go. Thanks :)

Awesome! Thanks for your help

Hello,

 

I have the same situation. How was the initial issue resolved with the user?

Hello, can you provide more information, please? The sandbox you are trying to access (the name is fine), the error you are getting, during the build or VPN connection issues?

 

Thanks

Content for Community-Ad

This widget could not be displayed.