cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Cisco Secure Email Support Community

Product Support Talos Support Cisco Support Reference + Current Release
Gateway Reputation Lookup Open a support case Secure Email Guided Setup
Gateway: 14.0.1-033
Cloud Gateway Email Status Portal Support & Downloads docs.ces.cisco.com
Email and Web Manager: 14.0.0-418
Email and Web Manager Web & Email Reputation Worldwide Contacts Product Naming Quick Reference
Reporting Plug-in: 1.1.0.136
Encryption Bug Search
Encryption Plug-in: 1.2.1.167
Cloud Mailbox Notification Service
Outlook Add-in(s): More info

1177
Views
0
Helpful
3
Replies
nlindberg
Beginner

SCCM Installation Ironport Plugin for Outlook - CustomConfig files

I'm attempting to install the Ironport Plugin via SCCM.  Our client is version 7.2.0.039.  Pretty standard executable install, however, I need to use the UseCustomConfigs switch to set configurations in the client when it reaches our 2500 machines.  My issue is with the syntax of the UseCustomConfigs switch.  I am running the CiscoEmailSecurity-7-2-0-039.exe from a local folder on our SCCM server, not via UNC.  I have the executable, the setup.iss, and the 2 config files that I need in that working directory.  Below is the syntax I've tried.  SCCM attempts to retry the install, but of course it fails......

CiscoEmailSecurity-7-2-0-039.exe /s /v"UseCustomConfigs=" /qn /f1 "setup.iss"

I guess my hangup is what do I put after the "=" if I'm running it from the directory that the executable is running from.....

3 REPLIES 3

Did you ever get this resolved?

Yes and no.....I did get the install to roll out via SCCM.  It does install, but it fails more than half of the time.  I'm then forced to use the Right Click Toolkit to rerun the advertisement on the machines that it "failed" on, and then it installs.  I always end up with error code -3.  In some cases it has failed because the user had Outlook open, but in other cases, it fails and I've got no real clue as to why......

I should also mention, that I did end up having to create a share, and change my UseCustomConfigs switch to point to the UNC path to the share.....