cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Register for SecureX webinars to learn about our newest integrations and features.

2180
Views
10
Helpful
3
Replies
JonathanC1
Beginner

ISE 3.0 No live logs on install in cluster

Hello all, I've setup a new distributed deployment with dedicated PAN, maintenance and policy nodes today. I've got radius & tacacs auth and authorisation working but there are no logs - live logs also in operations menu nothing is appearing. The deployment is all green, and the logging locations look OK. Is there any further troubleshooting anyone can recommend. Or something maybe missed?

Warm Regards J

 

 

 

 

 

3 REPLIES 3
Milos_Jovanovic
VIP Collaborator

Hi @JonathanC1,

I would assume that you are facing issue with ISE Messaging Service. Do you see alarms "Queue Link Error" on initial dashboard?

Also, try deactivating ISE Messaging Service under Administration / System / Logging, and see if your logs are there after this action. If your logs are appearing after this action, then you are indeed hitting an issue with ISE Messaging Service, and see this post in order to resolve it.

BR,

Milos

Hi Milos,

 

Yes we are getting queue link error on the dashboard & have tried to add more ports from FW documentation. This looks like it is thank you will check it out.

 

Thank you

J

Mike.Cifelli
VIP Advisor

I have seen this bug in 2.7 versions and most recently with ISE 3.0p5:

Queue Link Bug
---------
The workaround is:
1.- Regenerate ISE Root CA
2.- Regenerate ISE Messaging service Certificate.

https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCvr40715

Create
Recognize Your Peers
Content for Community-Ad
Additional Cisco Threat Response Resources


August's Community Spotlight Awards