cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
491
Views
5
Helpful
3
Replies
Highlighted

Extension Mobility issue version 11.0 after upgrade from 9.1.2

Hello all,

I have this issue and was wandering does someone else got it?

THE issue:

After upgrade the Extension Mobility is not behaving normal as prior to the upgrade. 

IN all the cases - user is logged on without proper confirmation of successful login, in many cases even with errors.

7911 and 7970 after you supply user and password the service menu stays active until you close it manually.

7912, 7906 and 7905 after you supply user and password it pops an error - "Not Available"

7940 after you supply user and password it pops an error - "HTTP error [400]!"

6945 and 6921 after you supply user and password it pops an error - "XML error [4]: parse error"

There is exactly the same error on logout.

I have checked that the extension mobility url is the proper one without spaces. 

http://10.100.2.11:8080/emapp/EMAppServlet?device=#DEVICENAME#

3 REPLIES 3
Hall of Fame Master

As of version 10.X users need

As of version 10.X users need to be checked for "home cluster" on the end user configuration for EM to work properly even if you have a single cluster deployed. So, ensure that is the case.

They are checked. They were

They are checked. They were even in ver. 9 checked as home cluster users.

So apparently it was a bug...

So apparently it was a bug... Working with Cisco TAC to get the fixed release version.

https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCvd67978/?referring_site=bugquickviewredir

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
July's Community Spotlight Awards