cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
187
Views
0
Helpful
2
Replies
Cisco Employee

daemon died status=19 on loading XML files

Hi Team,

 

 

How can I debug why my XML files are failing to load?  I see in the NCS.log that it is failing on loading my XML templates (as those are the last files the log shows being loaded before ncs start errors out and the only error I’m getting is:

 

 

Internal error: Terminated in boot (undef)

 

Daemon died status=19

 

 

 

I searched the admin guide for any guidance but came up short.

 

 

Any pointers etc. would be helpful.

 

 

This is NCS 4.1.1  - the XML template files were written and previously tested on a NCS 4.0.1 system.   Are there any XML template header changes etc. that we need to make?

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Cisco Employee

Re: daemon died status=19 on loading XML files

NSO is crashing here. You need to fill a bug report.

 

The only log that will have some info on the crash reason is:

 

[/logs]$ ncs --printlog ncserr.log.1

 

But it may be in machine language…

 

Talk to your SA contact in the Tail-f team.

Besides that, my only recommendation to move forward is to try to revert the latest change or try to determinate which line is causing the problem trying to work-around it.

 

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Cisco Employee

Re: daemon died status=19 on loading XML files

If an Internal error occurs this means you found a bug.

 

Report this with the minimal setup to reproduce it too help us. Thanks in advance

Highlighted
Cisco Employee

Re: daemon died status=19 on loading XML files

NSO is crashing here. You need to fill a bug report.

 

The only log that will have some info on the crash reason is:

 

[/logs]$ ncs --printlog ncserr.log.1

 

But it may be in machine language…

 

Talk to your SA contact in the Tail-f team.

Besides that, my only recommendation to move forward is to try to revert the latest change or try to determinate which line is causing the problem trying to work-around it.

 

View solution in original post

Content for Community-Ad
FusionCharts will render here