cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

This community is for technical, feature, configuration and deployment questions.
For production deployment issues, please contact the TAC! We will not comment or assist with your TAC case in these forums.
Please see How to Ask the Community for Help for other best practices.

504
Views
0
Helpful
6
Replies
awatson20
Enthusiast

ISE 2.1 Patch 3- Dashboard Metrics Blank

We recently upgraded from ISE 1.4 to 2.1 an applied Patch 3.  We have a 2-Node Deployment.  Since the upgrade, the dashboard metric for Active Endpoints and Authenticated Guests are blank showing zero.  I have  TAC case open, but was wondering if anyone else has ran into this issue.

6 REPLIES 6
Venkatesh Attuluri
Cisco Employee

check this bug details

https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCux68828/?referring_site=bugquickviewredir

Does not look like our same problem.  The bug report says it's fixed in 2.1, which we are running and have the issue still.

Known Fixed Releases:
(1)
2.1(0.474)

We ran into the same issue.   See CSCva56322.

https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCva56322/?referring_site=ss

Your may need to update your certs to include the IP address of the node in the SAN field.

Thanks.  We do not actually get an internal server error, other than it stating no data found.  It shows the data for a brief second, then says no data found.  See below.  What exactly did you have to do to resolve this?

We had to generate new admin certificates for each node in the deployment.  

Admin-->Certificates-->System Certificates-->select your node-->generate self signed cert -->  and then in the SAN field of the form put in the IP address of that node.   

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/ise/2-1/admin_guide/b_ise_admin_guide_21/b_ise_admin_guide_20_chapter_0111.html

I had run into that bug a few times.  There has not been any issue since redoing the certs.

We just generated new certs, with the IP address in the SAN field but it did not resolve the issue.  This was also the recommendation from TAC.  Same issue.  

Content for Community-Ad