cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

This community is for technical, feature, configuration and deployment questions.
For production deployment issues, please contact the TAC! We will not comment or assist with your TAC case in these forums.
Please see How to Ask the Community for Help for other best practices.

659
Views
0
Helpful
7
Replies
Zhixin
Beginner

ISE 2.3 (VM) GUI loading very slowly

Hi all:
  I have something wrong with ISE.
 One day,i found ise didn't work. I can't login in ISE with GUI or CLI. So i had to restart ISE. When ISE started,I found  ISE load very slowly. I tried with firefox and Chrome. But it still slowly too .
Please give me a favor.

Thanks

############################
ISE information:
Version information of installed applications
---------------------------------------------

Cisco Identity Services Engine
---------------------------------------------
Version      : 2.3.0.298
Build Date   : Wed Jul 26 01:02:37 2017
Install Date : Fri Nov 30 17:54:55 2018

Cisco Identity Services Engine Patch
---------------------------------------------
Version      : 5
Install Date : Fri Nov 30 18:58:37 2018

PID: ISE-VM-K9

Mem:32G
CPU:16C
Disk:600G

7 REPLIES 7
Mohammed al Baqari
VIP Advisor

>From the esxi host performance tab check the performance parameters. Also,
check if your admin certificate expired

Hi Mohammed:

I have check the performance parameters,it is ok.I give ise fixed Mem.

But how do i check admin certificate ? If the "Administration-System-Certificates-System Certificates" ?

 

Thanks

Yes, this will show any certificate for admin portal.
Damien Miller
VIP Advisor

Out of curiosity, does the deployment view you posted a screenshot of ever load?

The login issue you described is most commonly seen when someone or some backup tool tries to take a vm snapshot of ISE. ISE will hang and when you try to log in to the CLI, you receive a credential prompt, but when you log in nothing happens. The GUI would not be available if a snapshot was done. The only option after a snapshot is to power cycle the VM from vcenter.

For what it's worth, one of the large 2.4 deployments I monitor with 150k active endpoints can take ~30 seconds to load all widgets in the dashboard. It only takes 2.5 seconds to load the deployment view with 21 nodes.

Performance related issues can be caused by any number of factors. If you haven't already you will want to open a TAC case, this is likely not something you will find the root cause for without submitting a support bundle.

Hi Damien : I can sure there is no snapshot .I just use ISE as AAA Server. The screenshot is my problem. When i login in ,The browser will loading very long,even will not responing.
mnagired
Cisco Employee

Hi.. 

 

Can you please work with TAC on this issue.. 

 

Regards

Mahesh N

Hi mnagired : I had open a case with Cisco TAC,the engineer didn't find problem too.
Content for Community-Ad