cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

This community is for technical, feature, configuration and deployment questions.
For production deployment issues, please contact the TAC! We will not comment or assist with your TAC case in these forums.
Please see How to Ask the Community for Help for other best practices.

1126
Views
40
Helpful
22
Replies
Highlighted
Beginner

ISE 3.0 - No Access to UI after fresh install

Hello,

after an fresh install of the new ISE Version 3.0 I have no access to the GUI. 

I can access to the ISE over ssh and the "show application status ise" says the application server is running, but the access to the Web-GUI from a directly connectet Network don't work. 

Any ideas?

 

22 REPLIES 22
Highlighted

telnet lab-ka-ise302 443
Trying 10.10.20.232...
telnet: Unable to connect to remote host: Connection refused

 

 

 

Screenshot from 2020-09-28 14-35-50.png

 

 

 

 

Highlighted
Cisco Employee

Try with the safe keyword to eliminate IP restriction. See application start

app start ise safe
Highlighted

see attached file, no GUI available

Highlighted

My ISE 3.0.0.458 VM shows both :::80 and :::443 tcp ports tied to docker-proxy processes. I haven't seen this issue in any of the ISE 3.0 beta or release versions, and it sounds like no one else here has seen this either. It sounds like something on the docker container side may not have installed correctly.

If you haven't already done so, I would try deleting your VM and rebuilding from scratch (or deploying from the OVA). If you have already tried that, I would suggest opening a case with TAC.

View solution in original post

Highlighted

Hey,

I have installed all installation modes:

From 3.0 ISO-File, import the OVA and upgrade from 2.4 to 3.0

 

Highlighted

ISE API Gateway Service                not running                  

This needs investigated, as it should be running. You may check kong.log and see if it providing any clue. Likely need to engage TAC.

Highlighted

I see the followed entry in the kong.log evrey night at 2AM:

2020-09-30 02:00:02,260 ERROR [DefaultQuartzScheduler_Worker-2][] cpm.infrastructure.kong.metrics.MetricParser -::::- Error occured while executing the command for
com.fasterxml.jackson.core.JsonParseException: Unrecognized token 'Exception': was expecting ('true', 'false' or 'null')
at [Source: (BufferedReader); line: 1, column: 10]
at com.fasterxml.jackson.core.JsonParser._constructError(JsonParser.java:1804)
at com.fasterxml.jackson.core.base.ParserMinimalBase._reportError(ParserMinimalBase.java:703)
at com.fasterxml.jackson.core.json.ReaderBasedJsonParser._reportInvalidToken(ReaderBasedJsonParser.java:2853)
at com.fasterxml.jackson.core.json.ReaderBasedJsonParser._handleOddValue(ReaderBasedJsonParser.java:1899)
at com.fasterxml.jackson.core.json.ReaderBasedJsonParser.nextToken(ReaderBasedJsonParser.java:757)
at com.fasterxml.jackson.databind.ObjectMapper._initForReading(ObjectMapper.java:4142)
at com.fasterxml.jackson.databind.ObjectMapper._readMapAndClose(ObjectMapper.java:4001)
at com.fasterxml.jackson.databind.ObjectMapper.readValue(ObjectMapper.java:3050)
at com.cisco.cpm.infrastructure.kong.metrics.MetricParser.parse(MetricParser.java:62)
at com.cisco.cpm.infrastructure.ise.kong.controller.KongMetricsJob.execute(KongMetricsJob.java:37)
at org.quartz.core.JobRunShell.run(JobRunShell.java:202)
at org.quartz.simpl.SimpleThreadPool$WorkerThread.run(SimpleThreadPool.java:573)

Highlighted

I agreed with Greg Gibbs that you should engage Cisco TAC on this.

The log entries you showed are about some scheduled job and I do not believe it related to why the service not up. Please tail on this log while restarting ISE services. If that is not giving a good indication to you what might have gone wrong, then TAC is the only way to go.