cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
6719
Views
0
Helpful
3
Replies
microfeel
Beginner

Can't launch Cisco Configuration Professional on Windows Vista x64

The Help is necessary to resole the issue (see subject).


Tech enveronment

  1. Windows Vista x64
  2. Adobe Reader X ver. 10.1.0 (Russian)
  3. Cisco Configuration Professional 2.5
  4. JRE 6 update 27
  5. JRE 6 update 27 (64-bit)
  6. Internet Explorer 9.0.8112.16421IS

While launch CCP popup the message box :

"Unable to read the resource file. The file could be corrupted. Please re-install Cisco Configuration Professional to resolve the issue."

Ones (never popup after) Popup the message box (InstallShield Wizard):

Adode Reader is not present on the PC. It is required to view the PDF file.

Also the message box InstallShield Wizard:

Internet Explorer with javaplug-in version 1.6.0_11   Cheked

Adobe Flash Player version 10                              Cheked

Memory 1 Gb                                                      Cheked

Screen Resolution 1024x768                                Cheked

Cuted _cpinstaller_004.log file:

Product : Cisco Configuration Professional version 1.0

10-4-2011 16:48:31 LOG   : Command line options =

10-4-2011 16:48:31 LOG   : GetOS: OS Windows Vista

10-4-2011 16:48:31 LOG   : GetOSServicePack: service pack 2

10-4-2011 16:48:31 LOG   : GetIEVersion: IE version 9.0.8112.16421

10-4-2011 16:52:51 LOG   : CheckCCPPorts: WARNING 80 is not a registered HTTP port

10-4-2011 16:53:27 ERROR : SetRunAsAdmin: ERROR REG_APP_COMBAT_LAYERS_ROOT could not be created.

10-4-2011 16:53:46 LOG   : GetJavaIEPluginVersion: java IE plugin version 1.6.0_27

10-4-2011 16:53:47 LOG   : GetFlashPlayerVersion: flash player version 10

10-4-2011 16:53:47 LOG   : GetScreenResolution: screen resolution 8

10-4-2011 16:54:14 LOG   : OpenPDFFile: Adobe reader could not be found on system.

10-4-2011 16:56:17 LOG   : OnEnd: installation successfully completed.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ngoldwat
Enthusiast

Hi

Have you tried running the application with Administrator rights?

Thanks

Note: https://supportforums.cisco.com/thread/2082205

View solution in original post

3 REPLIES 3
ngoldwat
Enthusiast

Hi

Have you tried running the application with Administrator rights?

Thanks

Note: https://supportforums.cisco.com/thread/2082205

View solution in original post

Hi,ngoldwat!

Yes, off cource, I've tried to launch CCP with Administartor rights - no success.

I have re-installed CCP under Local Admin and launched it. Great!!! It works! But, one of but, the app does not launch from domain user while I use Run as Administrator. I think the issue in the permission and/or user's profile.

Thanks ngoldwat! You have helped me.

mardhincisco
Beginner

Hi dear, can you help me how to fix this problem?

I also have the same problem in this topics..

Content for Community-Ad