cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
489
Views
0
Helpful
0
Replies
Highlighted
Beginner

Cisco Prime operations manager 8.7 add device issues

I have installed Cisco Prime operations manager 8.7 as per cisco documentation and when it comed to adding devices I am getting all sorts of errors.

I am trying to add Cisco Communiocations manager 8.0 and after inserting all the details and clicking ok to add the server I get the following:

Cannot add device.

See the NMSROOT/log/CUOM/TIS/DeviceManagement.log file for more information.

This is the outpuit from the log file above:

15-Oct-2012|15:14:35.759|ERROR|CTM.client|TP-Processor3|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.494|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.509|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.509|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.619|ERROR|CTM.client|TP-Processor8|URN_NOT_FOUND : urn "qovmURN" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.619|ERROR|CTM.client|TP-Processor8|URN_NOT_FOUND : urn "qovmURN" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.697|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.697|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:45.697|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:46.197|ERROR|CTM.client|TP-Processor7|URN_NOT_FOUND : urn "qovmURN" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:46.197|ERROR|CTM.client|TP-Processor7|URN_NOT_FOUND : urn "qovmURN" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:47.181|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:47.181|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:47.181|ERROR|CTM.client|TP-Processor2|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:47.775|ERROR|CTM.client|TP-Processor1|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:47.775|ERROR|CTM.client|TP-Processor1|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:47.775|ERROR|CTM.client|TP-Processor1|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:48.306|ERROR|CTM.client|TP-Processor6|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:48.306|ERROR|CTM.client|TP-Processor6|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:14:48.306|ERROR|CTM.client|TP-Processor6|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:15:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:15:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:15:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:16:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:16:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:16:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:17:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:17:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:17:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:18:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:18:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:18:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:19:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:19:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:19:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:20:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:20:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:20:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:21:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:21:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:21:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:22:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:22:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:22:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:23:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:23:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:23:39.072|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:24:39.071|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:24:39.071|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:24:39.071|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

15-Oct-2012|15:25:39.070|ERROR|CTM.client|main|URN_NOT_FOUND : urn "TIS-1.0" : Not found !!

I have tried to add gateway devices, Unity and all are comming up with the same error.

I have also gone as far as to re-install the software and start from scratch but no avail. It seems like there are some major Java issues with the installation that I just cant get past. Wonder if anyone has had similar problems or could point me on the right path to fix this.

I must say I do have CUSM installed and that had no issues.

0 REPLIES 0
Content for Community-Ad