cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
742
Views
0
Helpful
1
Replies
Anupam Datta
Beginner

Facing Problem in Config Archieve through SSH for ASA

HI ,

I am facing problem in Ciscoworks in Fetching config Archieve from Cisco ASA-5510 Adaptive Security Appliance . I am using LMS 3.2 and RME 4.3.1

SSH is enable in the device, and from LMS server I am able to connect through Putty. Also from Management station to Device it showing SSH is up for both version. But from RME its failing Its giving below mentioned error

  Device: COGINHYDGCBDFHRTF1       Status:   Failed
*** Device Details for COGINHYDGCBDFHRTF1 ***
Protocol ==> Unknown / Not Applicable
Selected Protocols with order ==> SSH,Telnet,TFTP,RCP,SCP,HTTPS
Execution Result:
RUNNING
CM0151 PRIMARY RUNNING Config fetch failed for COGINHYDGCBDFHRTF1 Cause: Couldnot enter ENABLE Mode from USER Mode on 10.241.44.220.TELNET: Failed to establish TELNET connection to 10.241.44.220 - Cause: Connection refused.
Action: Check if protocol is supported by device and required device package is installed. Check device credentials. Increase timeout value, if required.

I have tried from LMS server by telneting to port 22, its giving below output------SSH-1.99-Cisco-1.25

When I have tried to test device credentials for SSH and SSH Enable mode, then below output I am getting. SSH remains blank status.

Device Name SSH Enable
by SSH
1.COGINHYDGCBDFHRTF1 Did Not Try


Pls help to resolve this.

1 REPLY 1
ngoldwat
Enthusiast

Hi,

Take a look at the code you are running on the ASA and see if this bug fits. http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCtd67173

Thanks.