cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1465
Views
35
Helpful
18
Replies
DanielKerman
Beginner

LMS 4.1 shows "No records" for all devices

Hello everyone,

One of our end clients noticed that there is a "No records" message when choosing to show syslog messages for all devices that are configured on his LMS.

Under "LMS - Admin > System > Server Monitoring > Processes" I can see that the "SyslogAnalyzer" and "SyslogCollector" are showing as "Running normally"

Also see attached screenshot:

norecords.jpg

I would really appreciate your advise on this issue.

18 REPLIES 18

Hello Ahmad,

Thank you for all your help so far.

Right now all the filters are DISABLED and set to KEEP.

I didnt receive any updates from my client if the messages are still being filtered ever since we changed the settings.

Are you positive that only source of the issue are the Message Filter Settings?

Thanks again,

Daniel

Yes Daniel  I am sure it is the filter setting issue , however I can suggest one more thing.

Admin > Network > Notification and Action Settings > Syslog Message Filters

Click Create >> select all the devices \ all managed devices >> and  in the next window

(Define New Message Type) >> let all the fields as *  >> click SAVE and ADD

now you should be able to see a new Entry in the Filter settings.

SET  KEEP and ENABLED 

Thanks-

Afroz

Thanks- Afroz [Do rate the useful post] ****Ratings Encourages Contributors ****

View solution in original post

Hello Ahmed!

Im glad to inform you that issue was resolved after playing with the filttering settings and rebooting the server itself.

Thanks again for all your help, really appreciate it!

That's Great

Kindly Mark it resolved ..

Thanks-

Thanks- Afroz [Do rate the useful post] ****Ratings Encourages Contributors ****

View solution in original post

Content for Community-Ad