cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
750
Views
0
Helpful
2
Replies

NAM + Waas integration results in pending for ever

STEFFEN NEUSER
Level 4
Level 4

Hello,

We tried to integrade WAAS v4.1.5(c), OE512 + Wave OE474  into a NAM appliance 2204 v4.1.(1) with the result that the Devices are pending for ever (since this morning) after learned from the flow exports. Does anybody has an idea how to get the WAAS data sources active?

Steffen

1 Accepted Solution

Accepted Solutions

Nael Mohammad
Level 5
Level 5

Try adding the IP address as a Monitor Server and see if it changes from pending to active after adding the data sources.

1. Login into the NAM.

2. Click Setup ---> Data Sources

3. Choose WAAS ---> Monitored Servers

4. Click Add and enter the ip address.

Now try to add the data sources for the Setup ---> Data Sources ---> WAAS ---> Devices .

This is a known bug:

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCtf51695

View solution in original post

2 Replies 2

Nael Mohammad
Level 5
Level 5

Try adding the IP address as a Monitor Server and see if it changes from pending to active after adding the data sources.

1. Login into the NAM.

2. Click Setup ---> Data Sources

3. Choose WAAS ---> Monitored Servers

4. Click Add and enter the ip address.

Now try to add the data sources for the Setup ---> Data Sources ---> WAAS ---> Devices .

This is a known bug:

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCtf51695

Thx for your very good hint. Yes, now all WAAS Datasources are active, but no traffic will be shown for WAAS - still after some days.

We setup "DS=>WAAS monitored servers" and Setup=>monitoring=>all WAE DS as well. Do you have an idea?