cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1039
Views
10
Helpful
5
Replies
Highlighted

ssh from HPNA to CISCO 3750 switch fails for backup

Hi Team ,

 

We have an issue taking the backup of Cisco 3750 switch from the HPNA GUI ,Rules are allowed on the firewall . 

Note : SSH via HPNA CLI works .

 

Error Message on HPNA :

SCP failed [ConnectError: Can't open Telnet connection to 10.10.10.251  (port 23)]

SCP failed [Failure executing SCP command 'get': Failed to connect via SSH to 10.10.10.251  on port 22. Connection refused.]

 

 

Below is the configuration on the switch :

SW3750#sh ver | i bin

System image file is "flash:/c3750e-universalk9-mz.122-55.SE8/c3750e-universalk9-mz.122-55.SE8.bin"

 

 

 

SW3750#sh run | b line

line con 0

password 7 XYZ

line vty 0 4

logging synchronous

login local

transport input ssh telnet                                                                                                                                transport output telnet

line vty 5 15

logging synchronous

login local

transport input ssh telnet

 transport output telnet

!

 

Regards , 

Chethan

 

 

 

 

 

5 REPLIES 5
Highlighted
VIP Expert

Do you have crypto key setup for SSH ?

 

SCP failed [Failure executing SCP command 'get': Failed to connect via SSH to 10.10.10.251  on port 22. Connection refused.]

 

what is the command you try to SCP ?

 

 



BB


*** Rate All Helpful Responses ***

Highlighted

Hi Balaji , 

 

I have executed this command --> ip http secure-server 

I believe this will enable Crypto key ?

When we try to take the snapshot it try to ssh/telnet to device . 

Regards , 

Chethan 

Highlighted
VIP Collaborator

Hi,

 

      Post the output of "show run | i aaa", "show run | i username" and "show ip ssh". Are you trying to connect via telnet or ssh.

Regards,

Cristian Matei.

Highlighted

We use SSH to login , Please note I am able to login to switch using putty via ssh , but from HPNA GUI SSH is not working .

SW3750#show run | i aaa
no aaa new-model


SW3750#show run | i username
username admin privilege 15 secret 5 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


SW3750#show ip ssh
SSH Enabled - version 2.0
Authentication timeout: 120 secs; Authentication retries: 3
Highlighted

 

since you confirmed the SSH working using Putty, then this more to do with HPNA config, i see you are enabled SSH 2.0

have you correctly configured HPNA selection option SSH2 ?

 

 



BB


*** Rate All Helpful Responses ***

Content for Community-Ad