cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1489
Views
5
Helpful
5
Replies

LMS 3.2 and Catalyst 4500 WS-X4648-RJ45-E module card

Hi all,

I have a rpoblem with a specific client with LMS 3.2. We are using LMS 3.2 on Windows 2008 and everything seem to be working OK. The issue is in the CiscoView with the 4500 switches. CiscoView can see the supervisors on all 4500 switches (6); but cannot see the switchcards when the switchcards are WS-X4648-RJ45-E. Find the sh inv output below:

CSR-D1#sh inventory

NAME: "Switch System", DESCR: "Cisco Systems, Inc. WS-C4507R-E 7 slot switch "

PID: WS-C4507R-E       , VID: V01, SN: FOX1152GKR1

NAME: "Clock Module", DESCR: "Clock Module"

PID: WS-X4K-CLOCK-E    , VID: V01, SN: JAE120354DD

NAME: "Linecard(slot 1)", DESCR: "10/100/1000BaseT (RJ45) with 48 10/100/1000 baseT "

PID: WS-X4648-RJ45-E   , VID: V01, SN: JAE14410NLT

NAME: "Linecard(slot 2)", DESCR: "6 Dual media SFP or 10/100/1000BaseT (RJ45)V voice power ports (Cisco/IEEE)"

PID: WS-X4506-GB-T     , VID: V05, SN: JAE120351NC

NAME: "Linecard(slot 3)", DESCR: "Supervisor 6-E 10GE (X2), 1000BaseX (SFP) with 2 10GE X2 ports"

PID: WS-X45-SUP6-E     , VID: V01, SN: JAE120576HG

NAME: "TenGigabitEthernet3/1", DESCR: "10Gbase-LRM"

PID: FTLX1341E2-C1     , VID: A  , SN: FNS1352175M

NAME: "TwinGig Converter 3/2", DESCR: "TwinGig Converter Module"

PID: 800-27645-01      , VID: A0 , SN: CAT1147H2WK

NAME: "Linecard(slot 4)", DESCR: "Supervisor 6-E 10GE (X2), 1000BaseX (SFP) with 2 10GE X2 ports"

PID: WS-X45-SUP6-E     , VID: V07, SN: JAE14080NL2

NAME: "TwinGig Converter 4/2", DESCR: "TwinGig Converter Module"

PID: 800-27645-01      , VID: A0 , SN: CAT1147H2BV

NAME: "Linecard(slot 7)", DESCR: "10/100/1000BaseT (RJ45) with 48 10/100/1000 baseT "

PID: WS-X4648-RJ45-E   , VID: V01, SN: JAE14420A2F

I have updated the s/w to 12.2(53) SG1 with no luck.

Any ideas?

TIA, Nicos Nicolaides
1 Accepted Solution

Accepted Solutions

Thanks.

I installed this package and cards are now seen in CiscoView.

But I got a small problem.

The drawing of WS-X4624-SFP-E and WS-4648-RJ45-E appears with white vertical lines and my customer doesn't like this.

Do you have the same problem ?

Patrice

View solution in original post

5 Replies 5

ppoiron
Level 1
Level 1

Hi Nicos,

I have exactly the same issue with LMS 3.2 CiscoView under Windows 2003 and catalyst switch 4506-E.

4506-E are in IOS 12.2(53)SG2.

I installed latest 4500IOS V 19.0 ciscoview device package without success.

Did you fix your problem ?

No I havent and we are thinking of opening a TAC case. When i have an answer i will let u know.

/n

TIA, Nicos Nicolaides

The workaround was to upgrade the device package of CiscoView to the following : Cat4000IOS.cv50.v20-0.zip and the problem was fixed.

TIA, Nicos Nicolaides

Thanks.

I installed this package and cards are now seen in CiscoView.

But I got a small problem.

The drawing of WS-X4624-SFP-E and WS-4648-RJ45-E appears with white vertical lines and my customer doesn't like this.

Do you have the same problem ?

Patrice

Hello,

No, our seems to be working fine (as far as i know). But the next time i go to the client i will check it and let u know 4 sure.

TIA, Nicos Nicolaides
Review Cisco Networking for a $25 gift card