cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
249
Views
0
Helpful
5
Replies
Highlighted
Beginner

Not able to login into CUE

hi,

We did the initial configuration reqiured doe Cisco CUE but not able to ping or browse the CUE web page .

here is the output of some show commands...

CUE# show software packages

Installed Packages:

- Installer (Installer application)

- Thirdparty (Service Engine Thirdparty Code)

- Bootloader (Primary) (Service Engine Bootloader)

- Infrastructure (Service Engine Infrastructure)

GPL Infrastructure (Service Engine GPL Infrastructure)

- Voice Mail (Voicemail application)

- Bootloader (Secondary) (Service Engine Bootloader)

- Core (Service Engine OS Core)

- Auto Attendant (Service Engine Telephony Infrastructure)

Instauage pack (English language pack)

CUE# show software version

Installed Packages:

- Installer 2.3.1

- Thirdparty 2.3.2

- Bootloader (Primary) 2.1.2

- Infrastructure 2.3.3

- Global 2.3.1

- GPL Infrastructure 2.3.0

- Voice Mail 2.3.2

- BoCore 2.3.0

- Auto Attendant 2.3.0

Installed Languages:

- English language pack 2.3.0

CUE#

CUE# show software licenses

Core:

- Application mode: CCME

- Total usable system ports: 16

Voicemail/Auto Attendant:

- Max system mailbox capacity time: 18000

- Default # of general delivery mailboxes: 5

- Default # of personal figurable mailboxes: 17

Languages:

- Max installed languages: 1

- Max enabled languages: 1

plz help

5 REPLIES 5
Highlighted
Hall of Fame Master

Can you post your router configuration, specifically the service-engine interface.

Chris

Highlighted

!

!

interface GigabitEthernet0/0

description $ETH-LAN$$ETH-SW-LAUNCH$$INTF-INFO-GE 0/0$$ES_LAN$$FW_INSIDE$

ip address 10.10.10.1 255.255.255.0

no ip redirects

no ip unreachables

no ip proxy-arp

ip route-cache flow

duplex auto

speed auto

media-type rj45

negotiation auto

no mop enabled

!

interface Service-Engine1/0

ip unnumbered GigabitEthernet0/0

no ip redirects

no ip unreachables

no ip proxy-arp

service-module ip address 10.10.10.11 255.255.255.0

service-module ip default-gateway 10.10.10.1

!

ip classless

ip route 10.10.10.11 255.255.255.255 Service-Engine1/0

!

i can ping 10.10.10.11 from router but not from my computer from where i would like to browse CUE web page

Highlighted

following is the outout of

show service-engine1/0 command

ervice-Engine1/0 is up, line protocol is up

Hardware is I82559FE, address is 0018.bacc.5570 (bia 0018.bacc.5570)

Interface is unnumbered. Using address of GigabitEthernet0/0 (10.10.10.1)

MTU 1500 bytes, BW 100000 Kbit, DLY 100 usec,

255, rxload 1/255

Encapsulation ARPA, loopback not set

Keepalive set (10 sec)

ARP type: ARPA, ARP Timeout 04:00:00

Last input 00:00:23, output 00:00:07, output hang never

Last clearing of "show interface" counters never

Input queue: 0; Total output drops: 0

Queueing strategy: fifo

Output queue: 0/40 (size/max)

5 minute input rate 0 bits/sec, 0 packets/sec

5 minute output rate 0 bits/sec, 0 packets/sec

19948 packets input, 7426946 bytes, 0 no buffer

Received ts, 0 throttles

0 input errors, 0 CRC, 0 frame, 0 overrun, 0 ignored

0 input packets with dribble condition detected

27702 packets output, 8302340 bytes, 0 underruns

0 output errors, 0 collisions, 3 interface resets

0 babbd

0 lost carrier, 0 no carrier

--More--

Highlighted

do you have:

ip http server

Also, what's the ipconfig on the workstation you're trying to use?

Are you using any kind of access-lists?

Highlighted
Advisor

For a min, you need the following config on the router.

int service-engine 0/0

no shut

ip unnumber fa0/0

service-module ip add

service-module ip default-gateway

ip route 255.255.255.255 service-engine 0/0

Ping the CUE from your router and also from another device in the network.