cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
272
Views
0
Helpful
1
Replies
Highlighted
Enthusiast

Upgrade of SX20 from ce8.X to ce9.X via CUCM

I am attempting to upgrade SX20 from cx8.X to ce9.X, I have installed the cop.sgn on both servers in the cluster and I in the units logs that it attempts to download the files but fails...I can see the load file in / of the server.

2020-09-01T10:21:09.090-04:00 a8 appl[1738]: 59.13 SoftwareUpgrade I: provision(): software upgrade url='http://X.X.X.X:6970/s52010ce9_13_0-990355df13a' release-key=''
2020-09-01T10:21:09.106-04:00 a8 appl[1738]: 59.15 SoftwareUpgrade I: Starting normal download
2020-09-01T10:21:09.122-04:00 a8 appl[1738]: 59.17 SoftwareUpgrade I: Starting download from http://X.X.X.X:6970/s52010ce9_13_0-990355df13a to /upgrade/pkg.tmp
2020-09-01T10:21:09.137-04:00 a8 appl[1738]: 59.18 SoftwareUpgrade I: HttpDownloader notifyFailure [s:3] [url:http://X.X.X.X:6970/s52010ce9_13_0-990355df13a] [c:404]
2020-09-01T10:21:09.147-04:00 a8 appl[1738]: 59.19 SoftwareUpgrade ERROR: HttpDownloader(this=0x41c58308)[c:404]: failed with <Protocol failure> (HTTP code=404)
2020-09-01T10:21:09.148-04:00 a8 appl[1738]: 59.19 SoftwareUpgrade ERROR: HttpDownloader(this=0x41c58308)[url:http://X.X.X.X:6970/s52010ce9_13_0-990355df13a]
2020-09-01T10:21:09.153-04:00 a8 appl[1738]: 59.20 SoftwareUpgrade I: Download failed
2020-09-01T10:21:09.154-04:00 a8 appl[1738]: 59.20 SoftwareUpgrade I: SWUpgrade: Failed on all servers [c:404] 'http://X.X.X.X:6970/s52010ce9_13_0-990355df13a'. Retrying in 3 minutes and 24 seconds

 

Anyone had this issue in the past?

 

Thanks,

 

Joe

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Enthusiast

Update:

 

Worked with TAC and it was determined that the Load file within the Device Defaults for the SX20 didn't have the .pkg extension on it...updated/saved and restarted TFTP and the devices upgraded without issue.

 

Thanks,

 

Joe

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Enthusiast

Update:

 

Worked with TAC and it was determined that the Load file within the Device Defaults for the SX20 didn't have the .pkg extension on it...updated/saved and restarted TFTP and the devices upgraded without issue.

 

Thanks,

 

Joe

View solution in original post

Content for Community-Ad