cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1277
Views
0
Helpful
2
Replies
Highlighted

Router error message "esw_mrvl_vlan_port_remove"

Dear All,

In one of our newly purchased Cisco Routers, I am getting the below error message :

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

000083: .Aug 21 10:00:04.782: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet0/0/0, changed state to down

000084: .Aug 21 10:00:04.782: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Vlan1, changed state to down

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

000085: .Aug 21 10:00:13.194: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet0/0/0, changed state to up

000086: .Aug 21 10:00:14.194: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet0/0/0, changed state to up

esw_mrvl_vlan_port_remove : Unable to find entry for VLAN(1) dbnum(1)

esw_mrvl_vlan_port_untagged : Unable to find entry for VLAN(1)

After rebooting the router, it starts working fine for some time & then same issue occurs. Logs are attached.

Please let us know the root cause for this & necessary troubleshooting steps for the same. It is installed with 4Port FE Switchport Module.

- Balbeer Singh.

(+91 9953 1963 56).

Everyone's tags (4)
2 REPLIES 2
Hall of Fame Community Legend

Router error message "esw_mrvl_vlan_port_remove"

Duplicate post #1.

Beginner

Re: Router error message "esw_mrvl_vlan_port_remove"

This is most likely bug CSCtx72953

Best advice:  upgrade to 15.1.M5 -- should be out within a few days.

Re-defining the vlan (vlan xx name blah), save, and and reloading will fix it for some number of weeks/months until it fails again.

It's an issues with the switchport cards.

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
August's Community Spotlight Awards