cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
684
Views
0
Helpful
11
Replies
Highlighted
Enthusiast

WLC5508 in HA with OEAP

                   Hi,

is it possible to combine the AP in local mode and the OEAP on WLC in HA mode?

1. I configured the WLC5508 in HA mode with AP in local mode registered:ok

2. When the HA in up and running, it is not possible to configure the NAT on management interface!

is it a limitation ?

in advance thank you support.

Augustin

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Yeah, I can see that working that way, since your disabling AP SSO.  I'm wondering if this is supported from TAC's point of view, because typically the feature should be available instead of having to do a work around to get something configured.

Thanks,

Scott

Help out other by using the rating system and marking answered questions as "Answered"

-Scott
*** Please rate helpful posts ***

View solution in original post

11 REPLIES 11
Highlighted
Hall of Fame Master

WLC in HA doesn't support OEAP600 so I would think that it would also not support enabling nat ip.

Thanks,

Scott

Help out other by using the rating system and marking answered questions as "Answered"

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
Highlighted
Beginner

I have this serup running. You need to disable sso when configuring nat ip. After configuring nat ip you Can enable sso ( remember to enable inside så join, If used)


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Highlighted

Yeah, I can see that working that way, since your disabling AP SSO.  I'm wondering if this is supported from TAC's point of view, because typically the feature should be available instead of having to do a work around to get something configured.

Thanks,

Scott

Help out other by using the rating system and marking answered questions as "Answered"

-Scott
*** Please rate helpful posts ***

View solution in original post

Highlighted

Hi,

Whats software version are you running?

is this problem solved in V7.5?

Thanks

Willem

Highlighted

Hi Willem,

here is the official defect, subscribe to it to get any updates on it.

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCue90285

basically, any change on the management interface will cause a reset hence a false switchover, that is why you cannot configure it.

Highlighted

Ok,

It is not possible to set the NAT as long as the HA cluster is build.
It is possible (as written above) to break the HA, set the NAt and build the HA again.

Does the OEAP600 work on the HA cluster?

Does remote LAN work as well?

Thanks

Willem

Highlighted

Hi

Have oeap600 working in this specific setup.... Have not tested remote LAN (after HA setup)...

BG

Kasper

Highlighted

Hi Kasper,

Thanks!

What version are you running?

Highlighted

Hi Willem,

Yes, OEAP600 works with HA cluster in 7.5, but the client SSO does not.

Highlighted

Hi Willem

Ver. is 7.4.100.0 (Customer have not yet find a service window to upgrade)

BG

Kasper

Highlighted

Hi Yahya and Kasper

This is good news, My customer runs 7.4.100.60.

Client SSO is not importent on the OEAP.

Am not sure I will stay with the HA Cluster.
If I have to break the cluser, I can make it to a N+1 as well.

The main reason of the cluster was the license back in 7.3, only to have 50 Licenses for the secondary WLC.

Content for Community-Ad