cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
4416
Views
0
Helpful
20
Replies
Highlighted
Beginner

ISA 550W : Youtube streaming stops after few seconds

Since I have installed the ISA 550W, the Youtube videos stops after few seconds. It happens on all my devices : Windows 8, Samsung Smart TV, Android, Windows Phone...

I have the lates firmware.

This problem does not occur with other streaming site like DailyMotion.

I diabled HTTP on antivirus but it has not changed anything. The web browsing is faster.

Application control is not enabled.

Any idea ? Thanks in advance.

3 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Highlighted

Have you tried turning off any of the other Security Settings (i.e. IPS)?

Have you tried reverting back to the previous firmware to see if the issue still exists?

Shawn Eftink
CCNA/CCDA

Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

Shawn Eftink CCNA/CCDA Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

View solution in original post

Highlighted

Looking back at the release notes for 1.2.17, it appears that this is still a known bug.  See bug CSCug05341.

http://www.cisco.com/en/US/docs/security/small_business_security/isa500/release/1.2.17/ISA500_RN_1_2_17.pdf

I'd recommend opening a ticket with SBSC to help escalate the issue.  As well they may have a workaround.  You can do so using this link.

http://www.cisco.com/go/sbsc

Shawn Eftink
CCNA/CCDA

Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

Shawn Eftink CCNA/CCDA Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

View solution in original post

Highlighted

Hi Qais

To open a case, you need to be within your 12 month warranty and you need to call the Small Business Support Center and speak with a representative to open a case. The phone numbers are located here: https://www.cisco.com/en/US/support/tsd_cisco_small_business_support_center_contacts.html

Regards,
Cindy Toy
Cisco Small Business Community Manager
for Cisco Small Business Products
www.cisco.com/go/smallbizsupport
twitter: CiscoSBsupport

Regards, Cindy If my response answered your question, please mark the response as answered. Thank you!

View solution in original post

20 REPLIES 20
Highlighted
Contributor

What firmware are you using?  I believe that issue existed with 1.2.15 but resolved with 1.2.17.

Shawn Eftink
CCNA/CCDA

Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

Shawn Eftink CCNA/CCDA Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.
Highlighted

Thanks for your answer, but it sounds like the issue still exists in 1.2.17 (my firmware version)

Highlighted

Have you tried turning off any of the other Security Settings (i.e. IPS)?

Have you tried reverting back to the previous firmware to see if the issue still exists?

Shawn Eftink
CCNA/CCDA

Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

Shawn Eftink CCNA/CCDA Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

View solution in original post

Highlighted

I had the same problem with firmaware version 1.2.15.

I disabled all security services and it seems taht the IPS is the responsible !!! But I need the IPS :-(

Highlighted

Looking back at the release notes for 1.2.17, it appears that this is still a known bug.  See bug CSCug05341.

http://www.cisco.com/en/US/docs/security/small_business_security/isa500/release/1.2.17/ISA500_RN_1_2_17.pdf

I'd recommend opening a ticket with SBSC to help escalate the issue.  As well they may have a workaround.  You can do so using this link.

http://www.cisco.com/go/sbsc

Shawn Eftink
CCNA/CCDA

Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

Shawn Eftink CCNA/CCDA Please rate all helpful posts and mark correct answers to assist others searching for solutions in the community.

View solution in original post

Highlighted

Many thanks. Now thing are clear : I have to wait for the next update :-(

Highlighted

No interim fix? Hopefully next release is coming up soon

Highlighted

HI,

please open a support case to try out the fix.

Let me know if you need any help on this.

thanks

Wei

Highlighted

Thanks for your help. By the way, how do you open a case ? I am quite new in Cisco word...

Highlighted

Hi Qais

To open a case, you need to be within your 12 month warranty and you need to call the Small Business Support Center and speak with a representative to open a case. The phone numbers are located here: https://www.cisco.com/en/US/support/tsd_cisco_small_business_support_center_contacts.html

Regards,
Cindy Toy
Cisco Small Business Community Manager
for Cisco Small Business Products
www.cisco.com/go/smallbizsupport
twitter: CiscoSBsupport

Regards, Cindy If my response answered your question, please mark the response as answered. Thank you!

View solution in original post

Highlighted

Thnks Cindy. I opened the case and we will see :-)

Highlighted

Case opened: 626960901

Highlighted

Cindy, I can gurantee you this was NOT resolved with 1.2.17.

Highlighted
Beginner

Hi,

i had this problem too, but i cloud it resolve to disable this feature:

Firewall -> Content Filtering -> Advanced Settings -> Blocked Service -> Active X.

There is some strange behavior on it, because some web sites without ActiveX, you can not seen it.

One other thing is Performance on IPS:

you shouldn`t overlap the zones, for examble WAN plus DEFAULT or VOICE.

The device starting to inspect every Zone and if your internet-zone are WAN and your locally workstation zone is DEFAULT every paket are inspectet 2 times.