cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Welcome to the Cisco Small Business Community

Have a question? Click on a topic board below to get started in the community.
Get the latest news in this issue of the Cisco Small Business Monthly Newsletter

1543
Views
0
Helpful
5
Replies
Beginner

SA 520 protocol binding

I have a dual wan setup and upgraded to a SA520 from a RV042 for the better port forwarding capabilities but have lost https usability due to it. With the RV042 I was able to bind specific internal IPs to single WAN interfaces so when banking etc my ip wasn't changing and they wouldn't keep asking me to relogin.  I have setup the inbound protocol binding and everything with that is working great but when I try to bind the outbound connection I get "Selected service with same source and destination network already exists on different Local Gateway." but I have not created any other services and cannot find any that relate to this.

Everyone's tags (4)
5 REPLIES 5
Highlighted
Beginner

Re: SA 520 protocol binding

I will  update on things I have tried to get this working. 

I have checked that Content filtering and ProtectLink are both disabled due to protocol binding not working with them.

I have setup IP Alias on both Wan ports and changed outgoing firewall setting to Block all then added Firewall rules to allow access through a single Wan.

I setup the IP of the IP alias of WAN1 as Gateway for the machine.

Nothing that I have tried has worked and I am thinking the inbound binding is only working because of the port forwarding.

Highlighted
Cisco Employee

Re: SA 520 protocol binding

Hi Ash,

Which image are you using ? I am able to configure protocol binding to bind

my internal LAN PC https traffic to WAN1. Could you please ugrade your

image to Release 4 Candidate 1, the latest image ? Let me know if that can

resolve your issue. If not, please send me your configuration file.

https://supportforums.cisco.com/docs/DOC-16365

Regards,

Wei

Highlighted
Beginner

Re: SA 520 protocol binding

Hi Wei,

I have tried on 1.14, 1.65 and am now using 2.18 I have just sent an email to get the new Beta firmware and will try that when I get a reply and respond here when I know more.

Thanks Ash

Highlighted
Beginner

Re: SA 520 protocol binding

I have upgraded to latest firmware but am still having issues binding to the WAN the only way I can get it to accept the input is to set destination to the aliased IPs of the wan ports but it still does not seem to lock them in, I have sent you a PM with password for my RAR file.

Thanks Ash

Highlighted
Beginner

SA 520 protocol binding

Ok well I have started config again from scratch with 2.1.45 firmware and it does now seem to be working I can get it to fail by editing and trying to alter protocol bindings, to get it to work again I have to delete all bindings and start again but now that it is all configured it should not need any more changes.