cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel

SF300 no Ethernet response

fmarshall
Beginner
Beginner

I'm working to configure some new SF300-08 switches.  They are at firmware 1.4.10.6 which I believe is the latest release.

One of them is working fine.  The other, fresh out of the box, updated firmware with the http interface OK but is acting strangely.  

I started configuring it via http and then just lost it.

Mostly, the power light is blinking fairly rapidly and the Ethernet ports aren't working.

I can access the console interface OK.  It shows all the Ethernet ports are Up.

How can I get this to recover?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

The LED was always green - blinking or not.

I found the problem and the switch has been configured successfully.

Thanks!

View solution in original post

3 REPLIES 3

balaji.bandi
VIP Guru VIP Guru
VIP Guru

As per the document :

 

The power led flashing continuously is an indication of the default ip address is being used.

quick start guide.

http://www.voipsupply.com/downloads/dl/file/id/151/cisco_300_series_switches_quick_start_guide.pdf

 

Same trouble at the below link.

https://supportforums.cisco.com/discussion/11764411/sf300-24p-system-light-flashing

 

BB

***** Rate All Helpful Responses *****

How to Ask The Cisco Community for Help

Glenn Martin
Cisco Employee
Cisco Employee

hello fmarshall,

When did this start? what color is the LED? typically inidicates powering up, acquiring IP Address, or system failure.

If it continues after doing a hard reset you should contact Customer Experience.

 

The LED was always green - blinking or not.

I found the problem and the switch has been configured successfully.

Thanks!

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community: