cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

CISCO SWITCHES FOR SMALL and MEDIUM BUSINESS

Introducing the next generation of Cisco Small and Medium Business Switches. Cisco is refreshing its SMB Switch portfolio. Click here  to learn more.


155
Views
0
Helpful
3
Replies
Beginner

SG300-10pp web interface won't load

I have an SG300-10PP, after upgrading to the latest firmware earlier in November I can no longer access the switch by it's domain / hostname (via the web interface).

 

some of the knowns:

- DNS does resolve correctly

- Page just appears white, connection stays open.

- this is true when accessing both http and https

- ssh access does work entirely normally.

- and the strange part... I can access the web interface directly at it's IP Address.

 

I have no idea what else to do, resetting doesn't fix it either. I suppose I could downgrade firmware, but that seems less than ideal. 

Any ideas or suggestions are very welcome!

 

 

 

3 REPLIES 3
VIP Advisor

Re: SG300-10pp web interface won't load

Since we do not have information on what version you have upgraded to from?

 

below thread may help you some bugs reported in the past :

 

https://community.cisco.com/t5/switching/sg300-28p-web-interface-not-working-with-hostname-only-with-ip/td-p/3951456

BB
*** Rate All Helpful Responses ***
Beginner

Re: SG300-10pp web interface won't load

Hi, it was an update for the second most recent firmware ( 1.4.10.06 ) to
the most recent version ( 1.4.11.02 ).



Highlighted
Beginner

Re: SG300-10pp web interface won't load

And it does seem that the other thread you listed is the same as mine, thanks for that.