cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
335
Views
0
Helpful
3
Replies
Highlighted
Beginner

Blade switch autoconfiguration, but none set

Hello,

     We have many blade switch C3032 (Dell) in our infrastructure. The fast ethernet interface (management out of band) is configured with a static ip adresse. Today, 80percent of these switch lost the correct configuration to have this configuration commande : ip address dhcp

In syslog, we have only one log :

Jun 15 13:51:55.846 METDST: AUTOINSTALL: FastEthernet0 is assigned 172.16.255.246

But theses switch have'nt restart today M1000-JF4-C3032-1 uptime is 1 year, 41 weeks, 4 days, 1 hour, 0 minutes and the command "show running-config" see no configuration change :

M1000-JF4-C3032-1#  sh run
Building configuration...

Current configuration : 7957 bytes
!
! Last configuration change at 15:15:59 METDST Wed May 19 2010
! NVRAM config last updated at 15:16:03 METDST Wed May 19 2010

The clock time is correctly synchonised with NTP

M1000-JF4-C3032-1#sh clock
.16:15:25.267 METDST Tue Jun 15 2010

Any ideas of the configuration change ????

Why the switch do an autoconfig with fastehternet 0 ?

No one do any configuration on switch today (the switch hav'nt any log of a configuration mode)...

Thanks for help

3 REPLIES 3
Highlighted
Beginner

Re: Blade switch autoconfiguration, but none set

UP

Re: Blade switch autoconfiguration, but none set

Could someone have changed something from the Blade center management module? I know in our organization the server teams are making changes on the management modules all the time.

Just a thought.

Highlighted
Beginner

Re: Blade switch autoconfiguration, but none set

thanks for your respons, but no one do something on the management module... i think wee have to open a ticket to cisco tac...

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad