cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
206
Views
5
Helpful
2
Replies
Highlighted

Cisco 4321 Router Failing to Boot

Hi all,

 

Looking for some help here with this router, seems to be currently stuck in a boot loop with the below. I have tried booting straight from rommon mode but i just get the same. I have also tried a USB with a new version but unable to see this within rommon mode also.

 

Initializing Hardware ...

Checking for PCIe device presence...done
System integrity status: 0x610
Rom image verified correctly


System Bootstrap, Version 16.7(3r), RELEASE SOFTWARE
Copyright (c) 1994-2017 by cisco Systems, Inc.


Current image running: Boot ROM0

Last reset cause: LocalSoft
ISR4331/K9 platform with 4194304 Kbytes of main memory


........

Device not found flash:

........

autoboot: boot failed, restarting...

Resetting .......

 

Initializing Hardware ...

 

 

 

Ollie Colebrook | IT Systems Support Specialist Cowes
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Hall of Fame Community Legend


@Ollie Colebrook wrote:

Device not found flash:


Contact Cisco TAC and organize for an RMA.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Hall of Fame Community Legend


@Ollie Colebrook wrote:

Device not found flash:


Contact Cisco TAC and organize for an RMA.

View solution in original post

Highlighted

Thought that might be the case - Thank you Leo

Ollie Colebrook | IT Systems Support Specialist Cowes
Content for Community-Ad