cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
262
Views
0
Helpful
1
Replies

Cisco C90 multisite connection issue.

dwighthicks
Beginner
Beginner

I have a C90 that has a multisite license and the multisite works for the most part except for the second site that is connected to the call.  The second site get audio but no video is transmitted.  All they see is a black screen unless context is being pushed.  I therefore seems to me that codec is sending the Presentation screen to the second site in the call.  If this is the case, how can I prevent this?   The first and third sites connected always receive both people and content.  The second site only sees a black screen.  Any ideas?  By the way,  the updated the firmware to 6.3 and 7.0.2; to no avail the same problem exist.

 

Dwight 

1 Accepted Solution

Accepted Solutions

Leo Laohoo
Hall of Fame Community Legend Hall of Fame Community Legend
Hall of Fame Community Legend

Duplicate posts.  

 

Go here:  http://supportforums.cisco.com/discussion/12154981/cisco-c90-multisite-connection-issue

View solution in original post

1 Reply 1

Leo Laohoo
Hall of Fame Community Legend Hall of Fame Community Legend
Hall of Fame Community Legend

Duplicate posts.  

 

Go here:  http://supportforums.cisco.com/discussion/12154981/cisco-c90-multisite-connection-issue

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers