cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
545
Views
0
Helpful
1
Replies

MultiSite Not Working from Touch 10

stephan_frye
Beginner
Beginner

We have a Cisco SX80 with speakertrack running firmware ce 9.3.2 748b9742af6 2018-05-28 and a valid MultiSite option key installed, registered to our on prem Cisco Call Manager running v11.5.1.12900-21.

 

Connecting to multiple sites directly via the Touch 10 works, however, the last connected site is the only one shown on the display.  When this occurs the layout option on the Touch 10 is not available. Only the last connected site is displayed throughout the meeting.

 

However, from the same SX80 I can connect to the codec directly and then connect to the multiple sites, which will then allow the layout option to appear on the Touch 10, so the in room display can select their desired layout with all sites being shown.

 

Is this a configuration setting issue or perhaps a firmware issue?

 

Thank you,

-Stephan

1 Accepted Solution

Accepted Solutions

stephan_frye
Beginner
Beginner

RESOLVED!

 

Turns out to be a setting on the SX80 codec -

Conference\Multipoint Mode

Changing the setting from CUCMMediaResourceGroupList to MultiSite resolved the issue!

View solution in original post

1 Reply 1

stephan_frye
Beginner
Beginner

RESOLVED!

 

Turns out to be a setting on the SX80 codec -

Conference\Multipoint Mode

Changing the setting from CUCMMediaResourceGroupList to MultiSite resolved the issue!

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers