cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Walkthrough Wednesdays
484
Views
0
Helpful
2
Replies
JAMES WEST
Beginner

Cisco Conductor Adhoc calls failing

Hello everyone,

I have recently deployed Cisco Conductor XC4.0 to integrate with CUCM version 10.5.1. I have deployed the Conductor as per the CUCM and XC4.0 design guide, the certificates have been added, all SIP trunks are Registered. Everything looks to be OK, apart from calls are never fully established and drop within the 1st couple of seconds, with the following error:

Disconnect reason details B2BUA disconnected call on the Ingress saying "Missing content in ACK"

Call Connected (briefly on Conductor)

Number of active conferences: 1
Number of active participants across all conferences: 3
  • Name: 0120357200050x7d36eb55483ad637; State: stopping, Host: 0, Guest / Participant: 3, Webex: 0, Cascade 0, Content: 0

After the call is set-up, the Event Log has the following:

  • 2015-11-24T14:15:44+00:00 conferencefactory.controller: Level="INFO" Event="A conference has been deleted." Conference_name="0120357200050x7d36eb55483ad637" Conference_unique_identifier="e5ddd80d6ffc35b1faf3bf7e9078a97aaf6e533a" Conference_bridge_address="mcu-p-vts01.abc.com" Conference_bridge_conference_name="0120357200050x7d36eb55483ad637" Conference_bridge_UUID="bca2607f-42b6-40c4-96e8-797cadd6759f" UTCTime="2015-11-24 14:15:44,614"
  • 2015-11-24T14:15:43+00:00 conferencefactory.controller: Level="INFO" Event="A conference has been marked for deletion." Conference_name="0120357200050x7d36eb55483ad637" Conference_unique_identifier="e5ddd80d6ffc35b1faf3bf7e9078a97aaf6e533a" Conference_bridge_address="mcu-p-vts01.abc.com" Conference_bridge_conference_name="0120357200050x7d36eb55483ad637" Conference_bridge_UUID="bca2607f-42b6-40c4-96e8-797cadd6759f" UTCTime="2015-11-24 14:15:43,651"
  • 2015-11-24T14:15:43+00:00 conferencefactory.switchboard: Level="INFO" Event="A management request has been received." Command="conference.destroy" Conference_name="012035720005" Requester_(VCS/Unified_CM/client)_address="10.1.12.31" UTCTime="2015-11-24 14:15:43,572"
  • 2015-11-24T14:15:43+00:00 conferencefactory.controller: Level="INFO" Event="A request to join a conference was successfully processed." Conference_alias_description="HQ Unified CM" Conference_alias_name="HQ Unified CM" Incoming_alias_match="(.*)@.*" Conference_name_rule="\1" Conference_alias_UUID="adhoc_auto_gen" Conference_name="0120357200050x7d36eb55483ad637" Conference_template_name="Unified CM Instant Meeting" Conference_template_UUID="3c73e257-4cbe-4bef-aea4-4e2c91fd97a1" Destination-alias="012035720005@conductor-adhoc.abc.com" Conference_unique_identifier="e5ddd80d6ffc35b1faf3bf7e9078a97aaf6e533a" Pre-configured_endpoint="False" Conference_bridge_address="mcu-p-vts01.abc.com" Conference_bridge_conference_name="0120357200050x7d36eb55483ad637" Conference_bridge_UUID="bca2607f-42b6-40c4-96e8-797cadd6759f" Participant_role="participant" Participant_type="Incoming ad-hoc" Request_unique_identifier="d93100f3-92b5-11e5-bb5d-bf465256981d" Requester_(VCS/Unified_CM/client)_address="10.1.12.31" Source_protocol="SIP" Unauthenticated_source_aliases="[3534@10.1.12.31]" UTCTime="2015-11-24 14:15:43,551"

Has anyone had the mesage "Missing content in ACK" received before in Conductor?

Thanks and best regards,

James

2 REPLIES 2
SCOTT TURNER
Beginner

Hello, any resolution for this?  I'm having the same issue.

I fixed my issue by adding the correct FQDN under the "X.509 Subject Name" field in the SIP Trunk Security Profile used by the ad-hoc SIP trunk.

Hey Scott,

Try putting the "SIP Max Incoming Message Size" to 11000

this is under service parameter>>>>Call Manager >>>>SIP Max Incoming Message Size

Thanks

Gur

Content for Community-Ad

Spotlight Awards 2021