cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel

Expressway MRA issue

qazzaq201
Beginner
Beginner

Hi all,

    I had configured expressway c+e and traversal zone show up on C and E.

    But the event log show me an error per minute and jabber can't log in.

    Anyone knows what the error mean?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015-08-21T15:36:38+08:00sshdpfwd[12233]: error: mm_request_receive: socket closed
2015-08-21T15:36:38+08:00sshdpfwd[12235]: Event="sshd" Module="openssh" Level="INFO" Detail="Disconnected from 200.20.30.93" UTCTime="2015-08-21 07:36:38"
2015-08-21T15:36:38+08:00sshdpfwd[12235]: Received disconnect from 200.20.30.93: 11: disconnected by user
2015-08-21T15:36:38+08:00sshdpfwd[12233]: Event="sshd" Module="openssh" Level="INFO" Detail="User child is on pid 12235" UTCTime="2015-08-21 07:36:38"
2015-08-21T15:36:38+08:00sshdpfwd[12233]: Event="sshd" Module="openssh" Level="INFO" Detail="Accepted publickey for _pfwd from 200.20.30.93 port 35380 ssh2: RSA+cert SHA256:XkWEN5bLqWjVRYxTTVeAnHYD5B7pEOtrpkhnQfc+AEo" UTCTime="2015-08-21 07:36:38"
2015-08-21T15:36:38+08:00sshdpfwd[12233]: Event="sshd" Module="openssh" Level="INFO" Detail="Authorized by X509(rsa) : CN=expc1.hxipcc.com,OU=HX,O=HX,L=KM,ST=YN,C=CN" UTCTime="2015-08-21 07:36:38"
2015-08-21T15:36:38+08:00sshdpfwd[12233]: Event="sshd" Module="openssh" Level="INFO" Detail="Connection from 200.20.30.93 port 35380 on 10.0.51.99 port 2222" UTCTime="2015-08-21 07:36:38"
2015-08-21T15:36:38+08:00

sshdpfwd[12233]: Event="sshd" Module="openssh" Level="INFO" Detail="Set /proc/self/oom_score_adj to 0" UTCTime="2015-08-21 07:36:38

 

 

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

It's a cosmetic Bug.

You can see the information in the link below:

CSCuv97323: 8.6 shows "socket closed" error on Exp-E but MRA is successful

View solution in original post

7 REPLIES 7

moyo oyegunle
Beginner
Beginner

It's most likely a problem with your cert.

See this page:https://supportforums.cisco.com/discussion/12322476/cucm-105-and-expressway-82-how-can-i-join-rsacert-host-key

Kindly vote or mark question as answered if this helps.

Simon Battye
Explorer
Explorer

Yes, its more than likely going to be an issue with your SSL Certificates.

I would firstly check that you have all the right information in the Expressway-Core and Expressway-Edge certificates, you can find these details in the administrator guide:

http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/voice_ip_comm/expressway/admin_guide/Cisco-Expressway-Administrator-Guide-X8-6.pdf

Check your DNS, make sure all the hostnames are resolvable OK.

Also ensure that the Expressway servers have the root certificates installed for the CA you are using, both servers need to trust the certificates.

 

Hope this helps - Si

Vaijanath Sonvane
VIP Advocate VIP Advocate
VIP Advocate

Hi,

 

I am also facing the same issue. Are you able resolve it?

 

Thanks,

Vaijanath

Please rate helpful posts and if applicable mark "Accept as a Solution".
Thanks, Vaijanath S.

Mike Assel
Enthusiast
Enthusiast

Did you ever solve this?  I have the same issue, but I have no loss in functionality as far as I can tell.  

a

I'm seeing the same socket_closed error, but as Mike said no loss in functionality from what I can see. If anyone has any ideas please share...  Mike, you figure anything out?

It's a cosmetic Bug.

You can see the information in the link below:

CSCuv97323: 8.6 shows "socket closed" error on Exp-E but MRA is successful

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community: