cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Community Helping Community

167
Views
0
Helpful
1
Replies
Highlighted

SX20 and In Room Controls issue

We are working with an SX20 on CE9.5, a Touch 10 and in room control functions via an AMX DVX3155 over 232 with a serial to USB adaptor known to work for simple XAPI control of the SX20.  We have implement the control code successfully in 40 plus rooms with SX80's and 50 or more with Codec+ and Crestron CP3's.  The issue we are seeing is, when we send subscription commands and initialization strings (e.g. xcommand UserInterface Presentation ExternalSource Add ConnectorId: 3 Name: “Blu-ray”  and xfeedback register event/UserInterface/Extensions/Widget) to the codec, the panel immediately reboots, and will not complete its reboot cycle, gets stuck in a bootloop.  When we then try to pair another T10 to the codec, the same result occurs.  Once this happens the only way to recover the system is to factory default both the codec and the T10.  Same exact code works on a Codec+ as well as an SX80 both via SSH or the 232.

 

Thanks,

 

Adam

Everyone's tags (3)
1 REPLY 1
Cisco Employee

Re: SX20 and In Room Controls issue

Hi

This happens because you assign a Connector that does not exist for the SX20. There is no "ConnectorId: 3" on an SX20 but it is on SX80. Change the ConnectorId to 2 to resolve it (or something that does exist)

 

This is a known open bug: CSCvk78085

 

/Magnus

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
FusionCharts will render here