cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Cisco Community Designated VIP Class of 2020

271
Views
0
Helpful
3
Replies

SX20 with no video after 2 hours

Hello,

 

I have an SX20 (TC7.0.2) where after about 2 hours of being in a call the unit does not display video.  There is no incoming video or selfview, the screen just displays a grey image.  Audio still remains when the video is lost however.  Ending the call then reconnecting restores the video.  The issue doesn't happen to any other units connected in the conference.  Has anyone else experienced something similar?

Everyone's tags (2)
3 REPLIES 3

I have this problem too, but

I have this problem too, but the model that we are using is MX300 (TC7.0.2). After some minutes or hours, the video stop and audio still remains. When the video stop, I need to reconnect the MX300 to resume the conference.

Could help us, please? 

Tks.

 

 

Gabriel Couto Alves
VIP Advisor

There is a known bug

There is a known bug (CSCuh64828 - which has been re-numbered to CSCuo82382) on the VCSes about video dropping during a H.323 call.

The workaround is to either:

  1. Do a Hold/Resume when it fails
  2. Use SIP rather than H.323

Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.

Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.
Highlighted

Thank you Wayne for the

Thank you Wayne for the response.  I'm using FW6.1 on the VCS, is the bug present in that version?

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
FusionCharts will render here