cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
603
Views
5
Helpful
4
Replies
Highlighted
Beginner

Unable telnet to C60

Not sure your gus have experience this before, I was unable to telnet to C60 codec with TC6.0 (new codec). The Telnet service was enable. Ping and web access is working fine.  Whenever I put telnet it keep on getting message like as below.   I have put it back to factory default via web and still same issue.  any clue?

Command: telnet codec IP, and reply was as below:

Get name info: localhost  : success

               Temporary in name resolution: success

connection to host lost

DV

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Highlighted
Beginner

Hello Din,

You probably hitting bug CSCue72551 (Telneting to EX90/C90 failed)

Workaround:

Make sure DNS is working properly so codec can do reverse lookup of the address which is connecting into the codec.

Or upgrade to a release containing fix.

Or use SSH.(Recommended one from my point of view)

HTH,

Ahmed

View solution in original post

Highlighted

Hi,

Upgrade codec to TC 6.1.x  which is having fix as per internal detail of bug .

Kind regards,

Dharmmesh

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Enthusiast

Hi Din,

Please check if there is no ip binding for telent access

check it in the xconf // network

xConfiguration Network [1..1] RemoteAccess Allow

Filter IP addresses for access to ssh/telnet/HTTP/HTTPS.

Format: String with a maximum of 255 characters, comma separated IP adresses or IP range.

Example: xConfiguration Network 1 RemoteAccess Allow: "192.168.1.231

if so please remove the address.

from where are you accessing your codec ,

thanks

Ravi kr.

Highlighted

I have tried both this config without any IP address and with  the IP addrerss of PC wish to do telnet, both case have the same result. I also tried  put it back to factory default by web and only configure system IP, enable  telnet without changing  any others setting, it still didn't work.

Any other idea?

Highlighted
Beginner

Hello Din,

You probably hitting bug CSCue72551 (Telneting to EX90/C90 failed)

Workaround:

Make sure DNS is working properly so codec can do reverse lookup of the address which is connecting into the codec.

Or upgrade to a release containing fix.

Or use SSH.(Recommended one from my point of view)

HTH,

Ahmed

View solution in original post

Highlighted

Hi,

Upgrade codec to TC 6.1.x  which is having fix as per internal detail of bug .

Kind regards,

Dharmmesh

View solution in original post