cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
621
Views
0
Helpful
5
Replies
Highlighted
Beginner

CUCM 11.5 Device Pack Installation Weirdness

Hello All,

 

I am running a cluster at 11.5 SU3. I have installed device pack cmterm-devicepack11.5.1.14059-1.cop for 7832 device support. I have restarted TFTP and Tomcat on all nodes and Call Manager service on the publisher. The devices have registered according to the end user can make inbound/outbound/internal calls, but there is no registration on any CUCM node either via CLI or web. 

 

Any ideas as to what is going on or how to show registration on CUCM? How is this possible?

 

I thought Cluster reboot was not needed after 11.5.

 

Thanks in advance for input.

5 REPLIES 5
Highlighted
Hall of Fame Cisco Employee

Re: CUCM 11.5 Device Pack Installation Weirdness

Try restarting RIS

HTH

java

if this helps, please rate
Highlighted
Beginner

Re: CUCM 11.5 Device Pack Installation Weirdness

Hi Jaime,

 

Thank you for the quick reply. I just tried restarting the RIS service on all nodes with no change.

 

Chris

 

By the way love the videos you are posting. Very helpful.

Highlighted

Re: CUCM 11.5 Device Pack Installation Weirdness

Hi, did you solve this issue?=
I'm have this issue aslo. cucm 11.5, latest dev pack installed. tftp, tomcat service rebooted and call manager service rebooted (publisher only).
the Room kit says regirestered, but on the cucm it isn't.
Highlighted
Beginner

Re: CUCM 11.5 Device Pack Installation Weirdness

Even though the documentation says you can get away with those service restarts, the endpoint will register, but you still need a cluster reboot for it to be completely installed.

Highlighted

Re: CUCM 11.5 Device Pack Installation Weirdness

OK, I will try!!

thanks 

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad

Cisco COVID-19 Survey