jan.klicka
Beginner
Beginner
Member since ‎02-11-2002
‎08-31-2018

User Statistics

  • 30 Posts
  • 0 Solutions
  • 17 Helpful votes Given
  • 5 Helpful votes Received
Recent Badges
1 Helpful Vote
10 Replies
5 Replies

User Activity

Hello,We are running LMS 3.2 (CM 5.2.1) and UTU 2.0 and we experience a problem - UTU sometimes gives valid response, sometimes writes "Check whether you have configured the correct server name and port number". The configuration (server name, port a...
Hellowe have ASA 5520 running 8.2(3) software and we're trying to make Remote Access VPN (l2tp/ipsec) working from Android. We succeeded in making  IPSEC tunnel (ending "Phase 2 completed"), but we cannot make L2TP tunnel working.We're using RADIUS f...
Hello,we've LAN to LAN IPSEC tunnel between Vigor 2700 (spoke) and ASA 5520 (hub, ASDM configured). On the hub side we need to protect local LANS 172.27.0.0/16, 172.30.0.0/16, 172.31.0.0/16 and 192.168.0.0/16, on the spoke side we have 172.27.241.96/...
Hello,We've provided "remote upgrade" from LMS 3.1 (Win 2003) to 3.2 (Win 2008 64bit). The restoration of backup directory ended by messageERROR: doRestore of [Resource Manager Essentials] had some errors.I've checked all three log files mentioned in...
Hello,Situation: We've approx. 15 L3 switches running VRF Lite (3550-12G. 3750, 3560E, 6506), CDP enabled, Management addresses Loopback0 in global routing table. We've all devices are in Device Repository in LMS, all pass the Credential Test, but th...
Community Statistics
Member Since ‎02-11-2002 09:17 AM
Date Last Visited ‎08-31-2018 12:01 AM
Posts 30
Total Helpful Votes Received 5
Helpful Votes From
Helpful Votes Given To