cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Please be advised, the GuideMe Wizard is no longer available on the Small Business Support Community. For search capability please use the community search field to find content related to Cisco Small Business documents, videos, and discussions.
1974
Views
0
Helpful
1
Replies
Highlighted

7914 Stuck at all Red Lights

I've just added a 7914 to a working installation with 7960 phones.

The 7914 is stuck with all red lights on, and the Expansion Module Stats in the phone menu says "Link State: Not Supported"

The 7914 is showing in the UC560 as 7960/14 and the graphic is correct. (i.e. it shows a 7960 with one 7914 attached)

The phone is set up as a teleworker phone/extension mobility. Does this matter?

The UC560 is not yet updated to 8.6.0, it's running the previous firmware.

Any ideas of what I can do to make this work? The relevant ephone config is below:

ephone  8

device-security-mode none

mac-address 0003.E36X.XXXX

ephone-template 16

type 7960 addon 1 7914

logout-profile 1

!

Everyone's tags (4)
1 REPLY 1

7914 Stuck at all Red Lights

Hi Shane,

First check if you have the 7914 firmware on the UC500.

Next, you maybe have to manually specify the load statements in the cli. This is what I had to do to get 7916 to start registering and downloading firmware. I found the answer on this thread:

https://supportforums.cisco.com/message/3083380#3083380

After you manually specify the loads for 7914 you have to reboot you 7960 few times until the 7914 picks up the download of the firmware.

Try this, or maybe you have a different problem.

Cheers,