cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel

Configuring Cisco Jabber for iphone cca 3.2.1 => Unable to verify account

phlipposa
Beginner
Beginner

Hi everyone,

I am trying to set up Cisco Jabber for iPhone with CME 8.6.

Here is my config:

voice register global

mode cme

source-address 10.1.1.1 port 5060

no outbound-proxy

max-dn 56

max-pool 14

authenticate register

hold-alert

voicemail 555

tftp-path flash:

create profile sync 0633491516314555

voice register pool  3

registration-timer max 720 min 660

id mac ****.****.****

session-transport tcp

type CiscoMobile-iOS

number 1 dn 3

dtmf-relay rtp-nte sip-kpml
username itest password 1234

When I try to connect using my device ID, I get "unable to verify account" on the iPhone...

debug tftp:

024812: Jun 28 15:28:24.404: TFTP: Looking for CTLFile.tlv

024813: Jun 28 15:28:24.428: TFTP: Looking for SEP************.cnf.xml

024814: Jun 28 15:28:24.432: TFTP: Opened flash:/SEP************.cnf.xml, fd 0,

size 0 for process 377

024815: Jun 28 15:28:24.444: TFTP: Finished flash:/SEP************.cnf.xml, time

00:00:00 for process 377

024816: Jun 28 15:28:24.512: TFTP: Looking for CUPC/AppDialRules.xml

anyone have any idea to solve my problem?

Thanks in advance.

7 REPLIES 7

bjames
Enthusiast
Enthusiast

So you are on local WiFi on your subnet?

If so you have to be on or have a route to the 10.1.1.1 network from your WiFi.

Bob James

thanks for your reply,

I'm connected to the voice network and I receive an ip 10.1.1.X .

I can ping the tftp server is 10.1.1.1 .

When you put in the SEP MAC address is this where you get the error?

      

Under your voice register pool you should also have a codec: codec g711ulaw

When this is in go under voice regsiter global and type

create profile

and try again

Bob James

when I enter the information into jabber, the error appears when I want to register.

I tested with the codec G711ulaw but that does not change ...

I tried to delete the profile and recreate it with the commands:

no create profile

create profile

but does not solve the problem...

when I run the debug tftp I see that the connection is made but nothing more and the file SEP********. xml is empty ...

Is this normal?

No not normal.

Verify the MAC address is correct in CCA. I would delete the iphone in CCA, and re-add it. If it still doesn't work I would save the configuration and reboot the UC. If that still doesn't work I would suggest opening a case with support.

Not sure why it's doing this for you and it worked fine on my iphone and ipad first try.

Good Luck

Bob James

ok i test it

thank.

hi bjames,

problem solved, the flash was full...

thanks for your help.

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community: