cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Please be advised, the GuideMe Wizard is no longer available on the Small Business Support Community. For search capability please use the community search field to find content related to Cisco Small Business documents, videos, and discussions.
587
Views
0
Helpful
3
Replies
Beginner

FXO ports get stuck "in-use"

Problem just popped up 2 days ago. One by one our FXO ports are becoming stuck "in-use" when no one is on a line and no calls are coming in. Any help would be appreciated

Everyone's tags (3)
3 REPLIES 3
Highlighted
Participant

FXO ports get stuck "in-use"

Hi Michael,

Did the lines remain "in use" right after completing a call?  Do the lines come back to idle after some time, or a reboot?

I suggest to contact the Cisco Small Business Support Center and have them troubleshoot why your UC320W is having the line show as in use.

We need to determine if the lines are remaining "in use" due to disconnect not being properly detected, or other underlying issues.

The following page contains the pertinent contact list.

http://www.cisco.com/en/US/support/tsd_cisco_small_business_support_center_contacts.html

Cheers,

Julio

Beginner

FXO ports get stuck "in-use"

Can't tell if it's an inbound or outbound call that making it stuck in use. Seems like a call happens. The users hang up, but the system doesn't register a disconnection. The lines never come back to idle over time. I need to either reboot or pull the cables out to get the line to reset.

Participant

FXO ports get stuck "in-use"

Hi Michael,

Please do call the Cisco Small Business Support Center as that sounds like we may need to tune the disconnect detection on your system.

Best regards,

Julio