cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Welcome to the Cisco Small Business Community

Have a question? Click on a topic board below to get started in the community.
Get the latest news in this issue of the Cisco Small Business Monthly Newsletter

438
Views
5
Helpful
6
Replies
Highlighted
Beginner

Returning a UC560 to CCA compliance...

For all you UC560 experts...  

We had one of "those" installs.  After a bunch of hours between our reseller, us, and cisco support the 
Cisco engineers used a CLI function to get our UC560 running.  

Unfortunately, we are now having some issue with the voicemail system (see my other discussion post) 
and are being told that since CLI was used, we can't get any support without being CCA compliant.
We found that it was CUE 7.1 -- we upgraded to 8.6.5 last weekend (manually).

So my questions:
a) Does anyone have a list of the "disallowed" commands or hints as to what could have been used that cause CCA to fail?

b) Anyone have a "clean", mimimum CCA-compliant config file they would be willing to send me?
   (I'll diff it against the one I have and start hunting)

c) Advice on how to get this back to CCA and hopefully still working?

Thanks for the time.

FYI:

ROM: System Bootstrap, Version 15.0(1r)XA3, RELEASE SOFTWARE (fc1)

System image file is "flash:uc500-advipservicesk9-mz.150-1.XA"

6 REPLIES 6
Highlighted
Hall of Fame Master

Returning a UC560 to CCA compliance...

Wrong forum, post in "small business voice - UC500". You can move your post using the actions panel on the right.

Highlighted
Beginner

Returning a UC560 to CCA compliance...

Paolo,

Thanks for the heads up.  I didn't find the forum title you suggested, but I did find one labelled "SBCS - UC500" which seemed to have the right kind of posts.

Highlighted

Returning a UC560 to CCA compliance...

Hi,

you find a default config in the UC Software Pack, perhaps it's already in yor flash.

If you want maintain your current configuration you should only add the http/https access and a priv 15 user to it. Then you should able to connect via CCA.

- Please rate helpful posts -

- Please rate helpful posts -
Highlighted
Beginner

Returning a UC560 to CCA compliance...

Christian,

Thanks, I didn't even think of looking in the software pack for a default.  It's a newer version then what is on the unit but definately helps.

You suggested that I could keep my current config by adding the http/https access and the connecting with CCA?  That is the crux of my issues.  CCA connects and then crashes since something they added to my config is not CCA compliant.

Highlighted

Returning a UC560 to CCA compliance...

There should no difference in the default config between the version.

It's named UC560-..-K9-factory-8.6.1.cfg or something like that.

The crash issue is new for me, I often configured a system with CLI and used CCA for small changes like names or DN.

Is CCa crashing at the start or if you open a specific window?

- Please rate helpful posts -

- Please rate helpful posts -
Highlighted
Hall of Fame Master

Returning a UC560 to CCA compliance...

For small changes, you can use the web GUI. Altough severly limited, at least is not so pretentious and prone to crashes like CCA.