cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
809
Views
0
Helpful
8
Replies
Highlighted

1131AG AP with Cisco 5508 Controller Lighting Issue

Hello,
I had deployed Fifty 1131AG AP with Cisco 5508 Controller, the problem is some APs giving a orange ligth and some of them didn't flashing "there Led is Off" , Have you any idea about this issue , any suggestion is welcome
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

You can try the cli command to turn the lights on.

Config ap led -state enable all

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered

View solution in original post

8 REPLIES 8
Highlighted

You can try the cli command to turn the lights on.

Config ap led -state enable all

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered

View solution in original post

Highlighted

Dear Stephen , Thanks for ur Feedback just i hope know if I Can try  this command from Controller CLI ??

Highlighted

Yes controller cli

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
Highlighted

I'll try it and come back for you .

Thanks

Highlighted
Hall of Fame Community Legend

Have you any idea about this issue , any suggestion is welcome

This is a known issue/bug.  As what Steve mentioned, enter the command "config ap led enable all" will fix it.

Highlighted
Beginner

Just console to access point and see, what log you are getting while access point trying to join to controller. May be some IOS version mismatch.

Highlighted
Cisco Employee

Hello Khadija,

As per your query i can suggest you the following solution-

You need to console the access-point and cli to see the logs and their indications.

For knowing more about color indications in AP please refer to this link-

http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/access_point/1130/installation/guide/113h_c4.html

Hope this will help you.

Highlighted

Thanks you all , and special Thanks to  Stephen Rodriguez , I  had just  test your solution today and it's working All my APs now are lighting many thanks

Content for Community-Ad