cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
cdnadmin
Advisor
Advisor
This document was generated from CDN thread

Created by: Chandan Agrawal on 09-06-2010 02:23:03 PM
Hi,
 
While doing some R&D i deleted the contents of the table device_info in my lab. Now it is not getting populated again. Can somebody help me please. I have tried the following already:
-> Clicking on 'Invoke Extension' on the Cisco DeviceListX Provider
-> Restart of CUAE services.
-> Restart of CUAE server
-> Subscribe/Unsubribe for device, both on admin console and using the script.
-> Changing the IP of the device
 
Anything that you can suggest will help a lot.
 
Regards,
Chandan

Subject: RE: Device_Info table doesnt get populated
Replied by: Umesh Chaurasia on 10-06-2010 11:54:33 AM
Hi Chandan,
 
Just disable and enable DeviceListX provider and check ur table. Only those devices will come which are online. If you don't have HF5 then multiline DN will not come.
 
Regards,
Umesh

Subject: RE: Device_Info table doesnt get populated
Replied by: Chandan Agrawal on 10-06-2010 12:03:04 PM
hi Umesh,
 
i have done that also. I disabled the DeviceX Provider and enabled it. No luck. I am not doing a multiline DN.
 
Regards,
Chandan

Subject: RE: Device_Info table doesnt get populated
Replied by: Rakesh Kumar on 27-06-2010 07:00:42 PM
Hi Chandan,
 
Is this an SDK install?
 
If it is not a big issue, then can you try unsinstalling the three CUAE installers and then installing them again?
 
Regards,
Rakesh.
Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Quick Links