cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1059
Views
0
Helpful
4
Replies

Cisco UCS-E-140 doesn't show status through ISR4351 CIMC 3.2.4 / BIOS 2.5.05

davec4351
Beginner
Beginner

When executing the command ucse sub 1/0 status, does not report any information. The blade is working fine otherwise, statistics works through the isr 4351.

 

ISR4k#show version | inc REL
Cisco IOS Software [Fuji], ISR Software (X86_64_LINUX_IOSD-UNIVERSALK9-M), Version 16.9.1, RELEASE SOFTWARE (fc2)
ISR4k#show platform | inc UCS
1/0 UCS-E140D-M1/K9 ok 1w2d
ISR4k#ucse sub 1/0 status
ISR4k#
ISR4k#

ISR4k#ucse subslot 1/0 ?
imc Reset BMC password
server server side command
shutdown Shutdown service module
statistics UCSE Module Statistics
status Service Module Information

ICNISR4k#ucse subslot 1/0 stati
ICNISR4k#ucse subslot 1/0 statistics
Count of number of shutdowns command : 0
Count of number of status commands : 5
Count of number of server raid password : 0
Count of number of imc password-reset : 0
Count of number of server bios password reset : 0
Count of number of server reload : 0
Count of number of server reset : 0
Count of number of server start : 0
Count of number of server stop : 0
Count of number of vlan commands : 0
Count of number of access-port commands : 1
Count of number of IMC configured IP or DHCP commands: 1

ISR4k#show ip int | inc ucse
ucse1/0/0 is up, line protocol is up
ucse1/0/1 is up, line protocol is up
ISR4k#

ISR4k#hw-module subslot 1/0 session imc
Establishing session connect to subslot 1/0
To exit, type ^a^q

picocom v2.2

port is : /dev/ttyDASH0
flowcontrol : none

E140D# show bios
BIOS Version Boot Order Active BIOS on next reboot
------------------------- ---------------------------- --------------------
"UCSED.2.5.0.5 (Build ... main
E140D# show cimc
Firmware Version Current Time
------------------------ ------------------------
3.2(4.20180315121704) Wed Aug 15 18:53:55 2018

4 REPLIES 4

Joel Girard
Beginner
Beginner

I have the same issue with an ISR4451 and an E180D module. ucse subslot 1/0 status just doesn't show anything.

I think its just a bug, but doesn’t affect the module itself as it is functioning perfectly. 

While certainly possible, I am having odd issues with my E180D module. Only Server 2019 sees the RAID controller but KVM locks up at the CTRL-ALT-DEL screen. Sever 2012 R2 and 2016 won't even install yet they're supported. Got a TAC case open but the agent so far has only shown me he knows less about these modules than I do.

What I did was deploy VMware ESXi 6.5 and then deployed windows vm’s inside of the hypervisor. If you have a lot of memory in the 180, that may work better. Also, I found the LACP works faster with the internal ports.