ANNOUNCEMENT - The community will be down for maintenace this Thursday August 13 from 12:00 AM PT to 02:00 AM PT. As a precaution save your work.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Announcements
Choose one of the topics below to view our ISE Resources to help you on your journey with ISE

This community is for technical, feature, configuration and deployment questions.
For production deployment issues, please contact the TAC! We will not comment or assist with your TAC case in these forums.
Please see How to Ask the Community for Help for other best practices.

2632
Views
1
Helpful
4
Replies
Highlighted

ISE 2.0 Application Server in Initializing state

Hi Team,

I have upgrade the ISE version from 1.3 to 2.0. Post upgrading the ISE to 2.0 the application  Server service is in initializing state.

Tried the below steps:

1. application stop ise

2. application start ise

3. reload .

4. Installed the latest patch. Patch 3.

But, no luck

Sharing you all the output of application status

/admin# sh application status ise

ISE PROCESS NAME STATE PROCESS ID
--------------------------------------------------------------------
Database Listener running 3477
Database Server running 39 PROCESSES
Application Server initializing
Profiler Database running 4497
AD Connector running 6426
M&T Session Database running 3007
M&T Log Collector running 6314
M&T Log Processor running 6262
Certificate Authority Service running 6223
SXP Engine Service disabled
pxGrid Infrastructure Service disabled
pxGrid Publisher Subscriber Service disabled
pxGrid Connection Manager disabled
pxGrid Controller disabled
Identity Mapping Service disabled

Version details:

admin# sh ver

Cisco Application Deployment Engine OS Release: 2.3
ADE-OS Build Version: 2.3.0.187
ADE-OS System Architecture: x86_64

Copyright (c) 2005-2014 by Cisco Systems, Inc.
All rights reserved.
Hostname:

Version information of installed applications
---------------------------------------------

Cisco Identity Services Engine
---------------------------------------------
Version      : 2.0.0.306
Build Date   : Thu Oct  8 13:25:23 2015
Install Date : Tue May 10 18:32:37 2016

Cisco Identity Services Engine Patch
---------------------------------------------
Version      : 3
Install Date : Wed May 11 14:17:51 2016

Any help on the issue would be appreciated.

Urgent!!

Thanks ...Laxmi

Everyone's tags (1)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Rising star

How long did you wait for it

How long did you wait for it to finish, it can take quite a long time, anything from 10minutes-30minutes in my experience

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Rising star

How long did you wait for it

How long did you wait for it to finish, it can take quite a long time, anything from 10minutes-30minutes in my experience

View solution in original post

Highlighted

Hi Jan,

Hi Jan,

I waited for 1 whole day for the service to move from initializing to running. 

But no luck !!

Highlighted

Hello, i have the same error.

Hello, i have the same error. have you finally fixe this issue?

Highlighted

Hi,

Hi,

i have formatted the ISE and freshly installed.

Regards

Laxmi K