cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Announcements
Choose one of the topics below to view our ISE Resources to help you on your journey with ISE

This community is for technical, feature, configuration and deployment questions.
For production deployment issues, please contact the TAC! We will not comment or assist with your TAC case in these forums.
Please see How to Ask the Community for Help for other best practices.

79
Views
0
Helpful
3
Replies
Highlighted
Contributor

ISE post-2.4 upgrade instance loses network connectivity

I recently ran an update on an ISE 2.3 instance, and after the upgrade, IP connectivity is lost.  It looks like a routing issue, but the IP information is identical pre- and post-upgrade.  I have replicated this twice.  Any suggestions on where to start looking for the cause?

Pre-upgrade:

PING 10.3.66.123 (10.3.66.123) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 10.3.66.123: icmp_seq=1 ttl=64 time=0.547 ms
64 bytes from 10.3.66.123: icmp_seq=2 ttl=64 time=0.572 ms
64 bytes from 10.3.66.123: icmp_seq=3 ttl=64 time=0.615 ms
^C
--- 10.3.66.123 ping statistics ---
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2003ms
rtt min/avg/max/mdev = 0.547/0.578/0.615/0.028 ms

Post-upgrade:

root@lamp ~# ping 10.3.66.123
PING 10.3.66.123 (10.3.66.123) 56(84) bytes of data.
^C
--- 10.3.66.123 ping statistics ---
10 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 8999ms

root@lamp ~#

IP Configuration (unchanged between pre- and post-upgrade)

Route table (also unchanged)

VMWare Profile:

3 REPLIES 3
Highlighted
Cisco Employee

Re: ISE post-2.4 upgrade instance loses network connectivity

If not already done, please check the interface status. Perhaps, we may get together to take a look.

Contributor

Re: ISE post-2.4 upgrade instance loses network connectivity

I am in SJC this week for the VT, if you are free to get together - let me know!


Bob

Highlighted
Contributor

Re: ISE post-2.4 upgrade instance loses network connectivity

I am re-running the upgrade, and I am capturing the ADE.log for the exact step where things cause connections to stop.  Will chare that once I have it gathered.