cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

This community is for technical, feature, configuration and deployment questions.
For production deployment issues, please contact the TAC! We will not comment or assist with your TAC case in these forums.
Please see How to Ask the Community for Help for other best practices.

585
Views
0
Helpful
5
Replies
Highlighted
Beginner

"network condition" in Device Admin Policy Sets

When I am creating the "Authorization Policy" rule in "Device Admin Policy Sets", I can see the "network condition" in the "authorization Conditions" and I can select one of them. but then, after I click "Done" and "Save" it, it disappears in the rule. is this supposed to be?

 

I am now apply the "network condition" to a "authorization condition" then use it into a Authorization policy rule, that works. but I am just not able to directly use a "network condition" in a policy rule.

 

 

Thanks,

 

Ryan 

5 REPLIES 5
Highlighted
Participant

I am guessing your ISE version is 2.3? It seems that when editing policy sets if you use the save button it creates a library condition based on what you configured, if you wanted to directly use a set of conditions you created instead of creating a library policy for it you should be able to click the Use button at the very bottom of the Conditions Studio window.  

Highlighted

that is to use authorization conditions, that works for me, I can select existing authorization condition or to create a new authorzation in the rule setting.

 

what I am questioning is, in the same rule setting, if I "Select existing condition from library" and I pick up one "network condition"it won't work. 

 

BTW, I am using 2.2. 

Highlighted

Are you able to include screen shots of the rule you are trying to create and show where it is failing?

 

It might give me or someone else on here a better idea of what you are trying to accomplish.

Highlighted

This is what I am doing.



I create a rule call "Read Only", click the "select condition", then I can see "network condition", if I select one of them, then click "Done" and Save the policy update. The "network condition" I selected will disappear. It seems to me the "select conditions" is only to "authorization simple/compound condition".





[cid:image001.png@01D38AF6.B2D99C30]




Highlighted

Are you experiencing this issue?


https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCvd14926/?rfs=qvred

 

What patch version are you running?

Content for Community-Ad