femi.agboade
Beginner
Beginner
Member since ‎01-22-2009
‎05-31-2018

User Statistics

  • 157 Posts
  • 0 Solutions
  • 4 Helpful votes Given
  • 0 Helpful votes Received
Recent Badges
50 Replies
20 Replies
10 Replies
5 Replies

User Activity

Hello, I'm having some errors with setting up a site to site VPN between my ASA 5510 and a clients 3845 Router. I keep getting the behaviour such that the phase 1 of the VPN session stays established for about 32 seconds, disconnects and automaticall...
I have an ASA 5510 configured to manage 7 VLANs, some of these VLANs need access to the internet, others don't. One of these VLANs is a management VLAN and it needs internet access. The ASA is trunked to switch, which has different ports activated fo...
Hello,I have an existing setup as follows:HO ASA is directly connected to ISP1 running peer-to-peer VPN with 5 remote sites also having ASAs as endpoints terminating the VPN tunnels. Note that the ISPs at the different remote locations are all differ...
Hello,I have an existing setup as follows:HO ASA is directly connected to ISP1 running peer-to-peer VPN with 5 remote sites also having ASAs as endpoints terminating the VPN tunnels. Note that the ISPs at the different remote locations are all differ...
Hello,I have the task of setting up the following:Router, probably running BGP, terminating 3 ISPs, configured to provide failover. These 3 ISPs are the outside interfaces and they have all provided their separate range of public IP addresses. The 3 ...
Community Statistics
Member Since ‎01-22-2009 09:19 AM
Date Last Visited ‎05-31-2018 06:26 AM
Posts 157
Helpful Votes Given To